ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi leather φούστα, polo top και kitty heels
 

Αυτά είναι τα οφέλη του ελαιόλαδου για ντεμακιγιάζ

Ένας οικονομικός τρόπος για να απαλλαγείτε από το μακιγιάζ σας

Ριάνα Στυλιανού

Ίσως να έχετε ακουστά αυτό το beauty hack από διάφορες influencers στον ψηφιακό κόσμο των social media ή ίσως να στο είχαν αναφέρει φίλες σας που το δοκίμασαν ήδη...

Το ελαιόλαδο σαν χρήση ντεμακιγιάζ είναι πολύ αποτελεσματικό και έχει πολλά οφέλη, που μερικά προϊόντα της αγοράς να μην προσφέρουν στην επιδερμίδα. Το καλό είναι πως εμείς είμαστε ιδιαίτερα ευλογημένοι, αφού στο νησί μας έχουμε άφθονο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και καλό θα ήταν να μην το χρησιμοποιούμε απλά στην κουζίνα, αλλά να το εντάξουμε και στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

Το ελαιόλαδο περιέχει τις λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, E και K, που ορισμένες από αυτές είναι ωφέλιμες για το δέρμα. Πρώτα απ’ όλα το να χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο σαν ντεμακιγιάζ είναι μια πολύ πιο οικονομική λύση και λειτουργεί εξίσου καλά σαν όλα τα άλλα ντεμακιγιάζ προϊόντα της αγορά. Αυτό το φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα και δεν φράζει τους πόρους.

Ωστόσο, εάν έχετε λιπαρό δέρμα, με το να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, μπορεί να μην σας χαρίσει την αίσθηση της πλήρης καθαριότητας και να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ένα κανονικό ντεμακιγιάζ.

Επίσης το ελαιόλαδο μπορεί να οδηγήσει σε ακμή, πράγμα σπάνιο, αλλά εάν είστε επιρρεπές στις εξάρσεις τότε καλύτερα να το αποφύγετε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση