ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς ουλές

Ο δρ Ανδρέας Ιωαννίδης εξηγεί πώς μια καινούργια τεχνική που εφαρμόζεται στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής, υπόσχεται να εξαφανίσει δύσμορφες ουλές με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από ουλές που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους, προκαλώντας τους πόνο, κνησμό, δυσκολία στην κίνηση και αντιαισθητική όψη. Πώς μπορούν να διαγραφούν οι ανεπιθύμητες ουλές;
Με μια καινούργια τεχνική που έχει σαν φιλοσοφία την έγχυση μικροσταγονιδίων λίπους από τον ίδιο τον ασθενή, εμπλουτισμένο με βλαστοκύτταρα μέσα στην ίδια την ουλή με σκοπό την αναδιοργάνωση και τη δημιουργία μιας πιο φυσιολογικής εικόνας του δέρματος.

Ποια διαδικασία ακολουθείτε εσείς ως πλαστικός χειρουργός;
Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει τη λήψη μικρής ποσότητας λιπώδους ιστού (5-10ml), το οποίο επεξεργάζεται και εμπλουτίζεται με βλαστοκύτταρα περιφερειακού αίματος και επανεγχύνεται κάτω από δέρμα στην περιοχή της ουλής.

Τι επιτυγχάνετε με αυτό τον τρόπο;
Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε ένα καινούργιο δίκτυο αναπλαστικών κυττάρων στην περιοχή, ώστε να δημιουργηθούν οι σωστές συνθήκες για το δέρμα και να το κάνουν πιο λείο, ελαστικό, μαλακό και ομοιόμορφο χρωματικά.

Μετά από πόσο καιρό βλέπουμε διαφορά;
Μετά την έγχυση ο ασθενής παρατηρεί σημαντική βελτίωση μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες, συνεχίζει τους επόμενους τρεις μήνες και ολοκληρώνεται σε περίοδο ενός έτους. Σε όλους τους ασθενείς που εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη τεχνική είχαμε ποσοστά βελτίωσης μεγαλύτερα του 60%-70%.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση