ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Αποκτήστε την τέλεια ρουτίνα ομορφιάς για λείο, λαμπερό και νεανικό δέρμα με το LUNA 3

Tο gadget καθαρισμού και σύσφιξης προσώπου LUNA 3 plus, αναβαθμίζει την περιποίηση της επιδερμίδας σας

newsroom must

Η επανάσταση στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας είναι εδώ. Η FOREO, η πιο διάσημη μάρκα τεχνολογίας ομορφιάς στον κόσμο, λανσάρει το FOREO LUNA 3 plus, το φουτουριστικό gadget καθαρισμού και σύσφιξης προσώπου που διατίθεται σε εκδόσεις για κανονικό και ευαίσθητο δέρμα.

Αναβαθμίστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας στο επόμενο επίπεδο και αποκτήστε το λείο, νεανικό και λαμπερό δέρμα που πάντα θέλατε με το FOREO LUNA 3 plus, που προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου, συνδυάζοντας τον καθαρισμό προσώπου με θερμοθεραπεία και παλμούς T-Sonic, καθώς και το μασάζ σύσφιξης χρησιμοποιώντας τεχνολογία μικρορευμάτων για βαθύ καθαρισμό και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου όπως ποτέ άλλοτε.

Ας ανακαλύψουμε όλα τα σημαντικά οφέλη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της επαναστατικής συσκευής περιποίησης της επιδερμίδας.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ο καθαρισμός προσώπου με θερμοθεραπεία αποτελεί ένα ακόμη φουτουριστικό βήμα στην τεχνολογία ομορφιάς. Θερμαίνοντας την επιδερμίδα, διαστέλλονται οι πόροι και διαλύονται οι ρύποι κι έτσι επιτυγχάνεται ένας εξαιρετικά λεπτομερής και αποτελεσματικός καθαρισμός που προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια.

Το FOREO LUNA 3 plus, κατασκευασμένο από εξαιρετικά αντιβακτηριδιακή σιλικόνη, είναι εξοπλισμένο με 8 θερμικά σημεία επαφής που - σε συνδυασμό με τους 8.000 παλμούς T-Sonic ανά λεπτό με 16 προσαρμόσιμα επίπεδα έντασης - θερμαίνονται στην ιδανική θερμοκρασία καθαρισμού για να διαλύσουν και να απομακρύνουν έως και 99,5% του σμήγματος, των υπολειμμάτων μακιγιάζ και των νεκρών κυττάρων του δέρματος, χωρίς να διαταράσσει τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένας βαθύς αλλά εξαιρετικά απαλός καθαρισμός προσώπου που αποκαλύπτει ένα δέρμα πιο καθαρό, λείο και λαμπερό από ποτέ.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΝΩΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ
Το FOREO LUNA 3 plus παρέχει επίσης 5 ρουτίνες μασάζ προσώπου που ενισχύονται από την τεχνολογία μικρορευμάτων- με 15 ρυθμιζόμενα επίπεδα έντασης - για την αποτελεσματική και στοχευμένη ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου.

Οι θεραπείες μικρορεύματος FOREO LUNA 3 plus, που ενεργοποιούνται μέσω της εφαρμογής FOREO, διεγείρουν σε βάθος τους μύες του προσώπου μέσω ηλεκτρικών παλμών χαμηλού επιπέδου που διοχετεύονται μέσω δύο ακίδων στο πίσω μέρος της συσκευής, για να περιποιηθούν συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου και να παρέχουν μια στοχευμένη και εξατομικευμένη θεραπεία σύσφιξης, καταπολεμώντας έτσι τα σημάδια της γήρανσης. Οι 5 αποτελεσματικές και χαλαρωτικές ρουτίνες μασάζ προσώπου που παρέχει το FOREO LUNA 3 plus είναι: Πλήρης θεραπεία προσώπου, Στοχευμένη θεραπεία ματιών, Θεραπεία γραμμής γέλιου, Εξομάλυνση & ανόρθωση μετώπου, Θεραπεία λαιμού. 


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Καθαρισμός προσώπου με θερμοθεραπεία
  • Μασάζ προσώπου με τεχνολογία μικρορευμάτων με 15 ρυθμιζόμενα επίπεδα έντασης
  • Παλμοί T-Sonic με 16 ρυθμιζόμενα επίπεδα έντασης
  • Εξαιρετικά μαλακή και εξαιρετικά αντιβακτηριδιακή σιλικόνη 
  • Σύνδεση με την εφαρμογή FOREO για την επιλογή των θεραπειών
  • 100% αδιάβροχο
  • 125 χρήσεις με μία μόνο φόρτιση USB.
  • 2 εκδόσεις: Κανονικό δέρμα και ευαίσθητο δέρμα

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
Ξεκλειδώστε και καταχωρήστε τη συσκευή σας την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε, ενεργοποιώντας το Bluetooth στο smartphone σας και πατώντας το κουμπί γενικής χρήσης στο FOREO LUNA 3 plus για να το συγχρονίσετε με την εφαρμογή FOREO. Συνεχίστε με τη ρουτίνα καθαρισμού σας, ρυθμίζοντας τις προτιμήσεις καθαρισμού σας μέσω της εφαρμογής.

Μέθοδοι καθαρισμού
- Αφαιρέστε όλο το μακιγιάζ, βρέξτε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε το καθαριστικό FOREO.
- Πατήστε ξανά το κουμπί γενικής χρήσης για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία καθαρισμού.
- Καθαρίστε την επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις στα μάγουλα και το μέτωπο, ανεβοκατεβαίνοντας τη μύτη.
- Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί γενικής χρήσης για 3 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.
- Ξεπλύνετε και στεγνώστε το πρόσωπό σας. Προχωρήστε με το δεύτερο βήμα του προσώπου σας όπως παρακάτω.

Λειτουργίες μασάζ και τόνωσης:
Ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής FOREO, απλά επιλέξτε μία από τις 5 διαθέσιμες θεραπείες και το FOREO LUNA 3 plus θα συγχρονιστεί αυτόματα. Χρησιμοποιήστε τις ακίδες στο πίσω μέρος της συσκευής για να διοχετεύσετε το μικρορεύμα απευθείας στο δέρμα με τη βοήθεια του αγώγιμου ορού FOREO Serum Serum Serum (ή του ορού προσώπου της επιλογής σας που έχει ως βάση το νερό).

**Βεβαιωθείτε ότι το FOREO LUNA 3 plus είναι εντελώς στεγνό πριν ενεργοποιήσετε τη θεραπεία με μικρορεύματα.
- Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό.
- Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ορού στην περιοχή του προσώπου σας που πρόκειται να υποστεί θεραπεία. Δεν πρέπει να
αισθάνεστε καμία ενόχληση από τη συσκευή.
- Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή FOREO για να ενεργοποιήσετε την αγαπημένη σας θεραπεία μικρορευμάτων.
- Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας με μια ενυδατική κρέμα της επιλογής σας.

*Το FOREO LUNA 3 plus θα απενεργοποιηθεί αυτόματα στο τέλος της ρουτίνας.

Σχετικά με την FOREO:
Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”.

Τα προϊόντα FOREO μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα ERA, στο Glow Beauty, στα καταστήματα Beauty Line, στo www.era.com.cy  και στο www.beautyline.com.cy .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση