ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια με αυτούς τους 3 τρόπους

Θα δείτε διαφορά

Ριάνα Στυλιανού

Η εμφάνιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια δεν οφείλετε πάντα λόγω ηλικίας, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να τις προκαλέσουν. Όπως για παράδειγμα η έκθεση στον ήλιο για πολύ ώρα, ο βίαιος τρόπος που βγάζουμε το μακιγιάζ μας αλλά και η έλλειψη ενυδάτωσης στην περιοχή.

Εάν θέλετε να προλάβετε την εμφάνιση αυτών των ρυτίδων γύρω από τα μάτια σας ή να τις μειώσετε και να τις κάνετε να φαίνονται όσο το δυνατό λιγότερο, τότε διαβάστε τα 3 παρακάτω tips.

Hydration is key
H ενυδάτωση είναι το Α και το Ω στην περιποίηση προσώπου, πόσο μάλλον των ματιών μας, των οποίων το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και λεπτό. Επενδύστε πάνω σε μια καλή κ΄ρεμα για τα μάτια σας, τόσο για την ημέρα όσο και για το βράδυ.

Sun protection
Φορέστε γυαλιά ηλίου ακόμα και αν οι ακτίνες του δεν είναι και τόσο δυνατές. Οι αντιδράσεις που κάνουν τα μάτια μας στο δυνατό φως του ήλιου, τείνουν να δημιουργούν αυτές τις μικρές ρυτίδες γύρω τους με αποτέλεσμα να γίνουν μόνιμες. Έτσι, πέραν του να εφαρμόζεται αντηλιακή και ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας, είναι πρέπον να φοράτε και τα γυαλιά σας.

Keep calm
Δίνουμε προσοχή στο ντεμακιγιάζ μας. Εάν αυτό το προϊόν δεν αφαίρει πολύ καλά το μακιγιάζ που είχαμε στο πρόσωπό μας όλη την ημέρα, είναι φυσικό να τρίβουμε την περιοχή στα μάτια μας με πιο βίαιο τρόπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ερεθίζουμε την περιοχή και να την “τσαλακώνουμε”. Επομένως, ποντάρουμε πάνω σε ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ και με απαλές και ήρεμες κινήσεις αφαιρούμε το μολύβι και τη μάσκαρά μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
υγεία  |  ομορφιά  |  γυναίκα  |  δέρμα  |  health  |  beauty  |  woman

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση