ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

7+1 συμβουλές για υγιείς και πυκνές βλεφαρίδες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βλεφαρίδες, από εργαλεία σε τι προϊόντα να χρησιμοποιείτε

Ριάνα Στυλιανού

Οι βλεφαρίδες είναι τόσο δα μικρές, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό του προσώπου που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή μας. Αυτές οι μικρές τριχούλες λοιπόν, χρειάζονται την σωστή περιποίηση, έτσι ώστε να είναι υγιείς και πυκνές.

Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές, που εμείς εφαρμόσαμε ήδη και ξέρουμε από πρώτο χέρι πως είναι σούπερ αποτελεσματικές. 

1. Αρχικά, μην τρίβετε βίαια τα μάτια σας όταν αφαιρείτε το μακιγιάζ σας. Θα χάσετε βλεφαρίδες που δεν ήταν έτοιμες να πέσουν.

2. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε ελαιώδη ντεμακιγιάζ για τα μάτια, εφόσον αφαιρούν τη μάσκαρα πολύ πιο εύκολα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και αγνό καστορέλαιο σαν ντεμακιγιάζ ματιών, ενυδατώνοντας τις βλεφαρίδες σας στο μάξιμουμ.

3. Το μυστικό για ένα έντονο όλο ενέργεια βλέμμα, είναι ο ύπνος και η ξεκούραση. Ωστόσο, το “φάρμακο” για τα πρησμένα βλέφαρα είναι να αποθηκεύετε το ντεμακιγιάζ για τα μάτια στο ψυγείο σας.

4. Για καμπυλωτές βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλίδι, που έχουν όλοι οι make up artist στο νεσεσέρ τους. Η χρήση του είναι πολύ απλή. Πιέστε ελαφρά τις βλεφαρίδες σας κοντά στη ρίζα και κρατήστε το ψαλίδι κλειστό για 20 δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να ζεστάνετε το ψαλίδι με το πιστολάκι των μαλλιών σας για πιο έντονο αποτέλεσμα. Προσοχή όμως να μη γίνει καυτό.

5. Μην χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι μετά την εφαρμογή της μάσκαρας. Υπάρχει πιθανότητα μερικές από τις βλεφαρίδες σας να κολλήσουν στο ψαλίδι και να κοπούν.

6. Επενδύστε σε κάποιο ειδικό λαδάκι για τις βλεφαρίδες που να περιέχει βιταμίνες και καστορέλαιο.

7. Ανανεώστε τη μάσκαρα που εφαρμόσατε το πρωί με λίγη βαζελίνη και όχι με άλλη στρώση μάσκαρας από πάνω, γιατί έτσι θα δημιουργήσετε κόμπους. Η βαζελίνη θα σας χαρίσει πιο μαύρες και γυαλιστερές βλεφαρίδες.

8. Εάν συνηθίζετε να εφαρμόζετε 2 στρώσεις μάσκαρας, είναι σημαντικό να μην αφήνετε την πρώτη να στεγνώσει και μετά να απλώσετε την άλλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση