ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

4 beauty tips για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας όσο πιο φρέσκο γίνεται

Ειδικά αυτή την περίοδο όπου η θερμοκρασία κτυπάει κόκκινο

Ριάνα Στυλιανού

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ, και η υγρασία σε συνδυασμό με τους 40 βαθμούς, μας έχει κάνε όλους να ανυπομονούμε για το ΣΚ για να βουτήξουμε στη θάλασσα, αλλά in the meantime το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο με το AC αναμμένο non stop.

Αλλά επειδή αυτό δεν είναι εντελώς ρεαλιστικό, και χρειάζεται να βγαίνουμε έξω για διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις, σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας ορισμένα beauty tips, για να διατηρήσετε τουλάχιστον το μακιγιάζ σας on piont, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@naaomiross)

Μειώστε τη λιπαρότητα του δέρματός σας κάνοντας μία φορά την εβδομάδα μάσκα αργίλου.

Είναι σημαντικό, πριν από το μακιγιάζ σας, να καθαρίζετε το πρόσωπό σας καλά με ένα toner, για να απαλλαγείτε από κάθε είδους ρύπους και ίχνη λιπαρότητας.

Μη χρησιμοποιείτε πολύ foundation. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα και σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας. Είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας “less is more”.

Χρησιμοποιήστε κρεμώδεις σκιές στα βλέφαρά σας και στη συνέχεια σταθεροποιήστε τις με κανονικές σκιές σε powder μορφή. Αυτό θα λειτουργήσει σαν primer και θα διατηρήσει το eyelook σας πολύ περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση