ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

3 hair trends που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος

Οι νέες τάσεις μάς βάζουν σε κλίμα αλλαγής. Εσείς τι θα κάνετε στα μαλλιά σας με βάση τα trends;

Σταύρη Φράγκου

Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα πρώτα πεδία πειραματισμού κάθε φορά που θέλουμε να ανανεώσουμε κάτι στην εμφάνισή μας - αν είμαστε έτοιμες βέβαια να τολμήσουμε κάτι το διαφορετικό. Ίσως αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να τα "καθαρίσετε" αφαιρώντας ψαλίδα και φθαρμένες άκρες και ταυτόχρονα να δοκιμάσετε κάποιο νέο κούρεμα ή στυλ μαλλιών. Οι νέες τάσεις μέσα από τα runways των σχεδιαστών έχουν αναδείξει ήδη τα τρία επικρατέστερα hairstyles για την εποχή και εμείς τα συγκεντρώσαμε για έμπνευση.


ΜΑΚΡΙΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ
Curtain-styled, μακριές και ανοιχτές, οι αφέλειες σε κάθε τους παραλλαγή είναι τάση αυτή τη σεζόν και φυσικά όχι μόνο για τα ίσια μαλλιά. Αν ψάχνετε την πιο ασφαλή εκδοχή τους, την πιο Parisian και French chic, ποντάρετε στις μακριές, στο ύψος των φρυδιών. Η Γαλλίδα Leia Sfez έχει το τέλειο bang hairstyle και μια ματιά στο προφίλ της θα σας πείσει να το υιοθετήσετε και εσείς.

Photo by LEIA SFEZ

NATURAL HAIR
Ανάμεσα σε όλα τα hot hair trends του φθινοπώρου, υπάρχει πάντα ένα στυλ που θα επικρατεί, το φυσικό. Τα περιποιημένα, πλούσια και υγιή μαλλιά είναι πάντα στη μόδα και δε χρειάζονται πολλά για να ξεχωρίσουν, αρκεί να είναι καλοχτενισμένα και να πέφτουν χαλαρά στους ώμους σας.

Photo by LOUIS VUITTON

SLEEK LOOK
Μπορεί να ακούγεται απλό, όμως για να δείχνει τέλειο το sleek look θα πρέπει τα μαλλιά σας να είναι λεία και ολόισια και όπως προτείνει και ο οίκος Off-White. Η χωρίστρα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του κεφαλιού και έτσι θα πετύχετε το αγαπημένο στυλ της Gen Z.

Photo by Chanel

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση