ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

3 τάσεις μαλλιών μάς βάζουν σε κλίμα αλλαγής

Εσείς τι θα κάνετε στα μαλλιά σας με βάση τα trends;

Σταύρη Φράγκου

Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα πρώτα πεδία πειραματισμού κάθε φορά που θέλουμε να ανανεώσουμε κάτι στην εμφάνισή μας - αν είμαστε έτοιμες βέβαια να τολμήσουμε κάτι το διαφορετικό. Μετά από την αρκετή ταλαιπωρία που "χαρίζουμε" στα μαλλιά μας καθημερινά , είναι η ιδανική ευκαιρία να τα «καθαρίσουμε» αφαιρώντας ψαλίδα και φθαρμένες άκρες και ταυτόχρονα να δοκιμάσουμε κάποιο νέο κούρεμα ή στυλ μαλλιών. Οι τάσεις της σεζόν μέσα από τα runways των σχεδιαστών έχουν αναδείξει ήδη τα τρία επικρατέστερα hairstyles για την εποχή και εμείς τα συγκεντρώσαμε για έμπνευση.

Μακριές αφέλειες
Curtain-styled, μακριές και ανοιχτές, οι αφέλειες σε κάθε τους παραλλαγή είναι τάση αυτή τη σεζόν και φυσικά όχι μόνο για τα ίσια μαλλιά. Αν ψάχνετε την πιο ασφαλή εκδοχή τους, την πιο Parisian και French chic, ποντάρετε στις μακριές, στο ύψος των φρυδιών. Η Γαλλίδα Leia Sfez έχει το τέλειο bang hairstyle και μια ματιά στο προφίλ της θα σας πείσει να το υιοθετήσετε και εσείς.

Natural hair
Ανάμεσα σε όλα τα hot hair trends, υπάρχει πάντα ένα στυλ που θα επικρατεί, το φυσικό. Τα περιποιημένα, πλούσια και υγιή μαλλιά είναι πάντα στη μόδα και δεν χρειάζονται πολλά για να ξεχωρίσουν, αρκεί να είναι καλοχτενισμένα και να πέφτουν χαλαρά στους ώμους σας.

Sleek look
Μπορεί να ακούγεται απλό, όμως για να δείχνει τέλειο το sleek look θα πρέπει τα μαλλιά σας να είναι λεία και ολόισια και όπως προτείνει και ο οίκος Off-White. Η χωρίστρα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του κεφαλιού και έτσι θα πετύχετε το αγαπημένο στυλ της Gen Z.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση