ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η πρώτη δήλωση του πρίγκιπα Harry για το #Megxit

«Με την Meghan δεν είχαμε άλλη επιλογή»

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μας απασχολούν πολλά, ωστόσο το κεντρικό ζήτημα είναι το #megxit και όσα αυτό έφερε μαζί του. 

Λίγο μετά από την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ που γνωστοποιούσε ότι ο Harry και η Meghan, αν και θα διατηρήσουν τους τίτλους τους, δεν θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν και το ότι οι δύο τους από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να την αντιπροσωπεύουν στις διάφορες εκδηλώσεις, ο πρίγκιπας έλυσε την σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για την απόφαση να παραιτηθούν μαζί με την σύζυγό του από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος το 2006 (Sentebale charity), ο Harry εξέφρασε την έντονη λύπη που του προκάλεσε η αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια και αποκάλυψε πως εκείνος και η Meghan δεν είχαν άλλη επιλογή.

«Η ελπίδα μας ήταν να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις στρατιωτικές ενώσεις χωρίς δημόσια χρηματοδότηση. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό» τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως «Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και το μέρος που αγαπώ. Αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει».

Στην συνέχεια, ανάμεσα σε άλλα, ο δούκας του Sussex φρόντισε να αναφερθεί στην πληθώρα δημοσιευμάτων που φέρουν το όνομα εκείνου και της συζύγου του. «Φαντάζομαι τι έχετε ακούσει ή ίσως διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες... Επιθυμώ να ακούσετε την αλήθεια από εμένα, όση τουλάχιστον μπορώ να μοιραστώ, όχι ως πρίγκιπας ή δούκας, αλλά ως Harry... Από την πρώτη στιγμή που παντρευτήκαμε με τη Meghan, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Γεμάτοι ελπίδα και έτοιμοι να υπηρετήσουμε τη βασιλική οικογένεια. Για όλους αυτούς τους λόγους διακατέχομαι από έντονη λύπη που φτάσαμε στο σημείο αυτό». Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η Meghan είναι η «αγάπη και ευτυχία που ήλπιζε σε όλη τη ζωή» του.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση