ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Στην Λευκωσία ο Πρίγκιπας Αλεβέρτος

Δείτε το στιγμιότυπο

Μαρία Σάββα

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β' επισκέφθηκε ξανά την Κύπρο, συνεχίζοντας την παράδοση των επισκέψεών του στο νησί. Μια προηγούμενη επίσκεψή του τον Απρίλιο του 2023 παραμένει αξέχαστη, καθώς όπως εξέφρασε και ο ίδιος, πέρασε εκπληκτικά στο νησί.

Αυτή τη φορά, βρέθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη, 17 Απριλίου, επισκεπτόμενος το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, συμμετείχε σε ένα αποκλειστικό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας με επιφανείς προσωπικότητες από τον κλάδο των επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια, ταξίδεψε στην Κύπρο και επισκέφθηκε τη Λευκωσία, διαμένοντας στο ξενοδοχείο Hilton Park. Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν πάντα ευγενής και προσβάσιμος και, κατά την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο, δέχτηκε ευχαρίστως να τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες, όπως μαρτυρά η εικόνα του με τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου, Έβρο Στυλιανού.

Φωτογραφία απο Εύρως Στυλιανού

Να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας επισκέφτηκε υποκαταστήματα της epic, η οποία ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό και κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ήταν απόλυτα προσιτός και χαμογελαστός, ενώ έβγαλε και σέλφι με υπαλλήλους των καταστημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση