ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: αέρινο φόρεμα σε λευκό χρώμα, denim σακάκι και sneakers
 

Κάρολος: Επιστρέφει στα βασιλικά του καθήκοντα

Πήρε το «Πράσινο φως» από τους γιατρούς του

Μαρία Σάββα

Το παλάτι διανέμει ευχάριστα νέα για τον βασιλιά Κάρολο, ανακοινώνοντας την επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης. Ο 75χρονος μονάρχης, ο οποίος αντιμετωπίζει τη μάχη με τον καρκίνο, πήρε άδεια από τους γιατρούς του και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του την προσεχή εβδομάδα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του από τη διάγνωση του καρκίνου τον περασμένο Φεβρουάριο. Μέχρι τώρα, είχε περιοριστεί σε επίσημες εμφανίσεις μόνο εντός των τειχών του παλατιού, ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών του.

Το νέο πορτρέτο του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Καμίλα, που δόθηκε στη δημοσιότητα, τους βρίσκει χαμογελαστούς και ευδιάθετους στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα μετά την 19η επέτειο του γάμου τους, δείχνοντάς τους να απολαμβάνουν ένα ήρεμο στιγμιότυπο μετά από μια περίοδο δυσκολιών.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πρόκειται να επισκεφτεί ένα κέντρο θεραπείας καρκίνου, όπου θα συναντήσουν ειδικούς επιστήμονες και ασθενείς, προσφέροντας ένα βαθιά συμβολικό μήνυμα υποστήριξης και ενθάρρυνσης σε αυτούς που αγωνίζονται με την ασθένεια.

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία του, οι βρετανικές αρχές επισημαίνουν τη σπουδαιότητα της επιστροφής του στη δημόσια δράση, ενώ ετοιμάζονται να υποδεχτούν στα βρετανικά ανάκτορα τον αυτοκράτορα και την αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας στο πλαίσιο μιας σημαντικής επίσκεψης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση