ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Πρίγκιπας Νικόλαος & Μπλάτνικ: Ξαφνικός χωρισμός

Το βασιλικό ζευγάρι χώρισε μετά από 14 χρόνια γάμου.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από 14 χρόνια συντροφικής ζωής, σε μια κοινή δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις και εικασίες στα μέσα και το κοινό. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας, έζησε μια φαινομενικά παραμυθένια σχέση, με τον αρραβώνα τους να ανακοινώνεται επισήμως στις 28 Δεκεμβρίου 2009.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου 2010 στις Σπέτσες, σε μια λαμπερή τελετή που συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών μελών βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, οι διαφορετικές τους πορείες και οι προσωπικές τους ανάγκες τελικά οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έγινε με σεβασμό και αμοιβαία κατανόηση.

Η είδηση του χωρισμού τους έχει συγκινήσει και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να αναρωτιούνται για τις επόμενες κινήσεις και τις μελλοντικές διαδρομές των δύο προσωπικοτήτων. 

Μάλιστα, η ανακοίνωση τους αποκάλυπτε πως, «Ο Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την oποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση