ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi μαύρο φόρεμα με μπεζ μοκασίνια και ζώνη καθρέφτη
 

Οικονομάκου & Μιχόπουλος: Χωρισμός βόμβα

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας με ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μαρία Καραμάνου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, σηματοδοτώντας το τέλος μιας δεκαετούς κοινής πορείας που περιελάμβανε πολλές όμορφες στιγμές και τη γέννηση δύο παιδιών. Η είδηση, που ανακοινώθηκε μέσω επίσημης δήλωσης το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου, έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι, παρά την απόφασή τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, τόνισε την αμοιβαία συμφωνία και τον βαθύ σεβασμό που διατηρούν ο ένας για τον άλλο. Έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι τα παιδιά τους θα παραμείνουν η πρώτη και κύρια προτεραιότητά τους και εξέφρασαν τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν μια υγιή και θετική σχέση για το καλό τους.

Η στάση τους αυτή αντανακλά την ωριμότητα και τον υπεύθυνο τρόπο με τον οποίο επιλέγουν να χειριστούν τη νέα αυτή φάση της ζωής τους, αποδεικνύοντας ότι η ευημερία των παιδιών τους έχει απόλυτη προτεραιότητα. Αυτή η εξέλιξη υποδεικνύει ένα κομψό και υπεύθυνο τρόπο αντιμετώπισης μιας προσωπικής και συχνά δύσκολης στιγμής, αποτελώντας παράδειγμα για πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση τους έγραψαν, «Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή».

Και συνέχισαν λέγοντας, «Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Για την πρώτη τους γνωριμία, η Αθηνά είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της, «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση