ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

«Βασιλική» συνάντηση για τη Στέλλα Κυριακίδου

Στιγμιότυπα από την συνάντησή της με τους Royals του Βελγίου

Μαρία Σάββα

Στο πλαίσιο της βελγικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα του Βελγίου την Τετάρτη 15 Μάιου πραγματοποιήσαν μία επίσκεψη εργασίας στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο της επίσκεψης τούς καλωσόρισε η Πρόεδρος Ursula von der Leyen και μεταξύ άλλων η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου.

Μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η Στέλλα Κυριακίδου μάς έδειξε μία πιο αποκλειστική πλευρά της συνάντησής της με τους Royals του Βελγίου, γράφοντας στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης: «Καλωσορίζοντας τις Μεγαλειότητες τους τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα των Βέλγων στο Κολέγιο των Επιτρόπων σήμερα το πρωί».

Να σημειώσουμε πως η ίδια τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Λονδίνο κατόπιν πρόσκλησης της κυβέρνησης της Αυτού Μεγαλειότητας και της Royal Society, για να παραστεί στη διαδραστική συζήτηση σε επίπεδο υπουργών απ’ όλο τον κόσμο με τίτλο «The World Together Solving the Antibiotic Emergency».

Να αναφέρουμε επίσης πως η Κύπρια Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων θα είναι μία εκ των ομιλιτών στο Green Agenda Cyprus Summit 2024 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Η Στέλλα Κυριακίδου στο Green Agenda Cyprus Summit

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS