ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Η θεραπεία που θα το αλλάξει το πρόσωπο και το σώμα μας


Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας προτείνει τη θεραπεία Thermi 250 η οποία θα αλλάξει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και την αυτοπεποίθηση μας από αυτό τον μήνα.

Στην Advanced Aesthetics και ο πλαστικός χειρουργός Dr. Ανδρέας Ιωαννίδης έχουν την εμπειρία για τη πιο δυνατή μη επεμβατική πρόταση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής για έχουμε ένα άριστο και μακρόχρονιο αποτέλεσμα, όσον αφορά τη διαμόρφωση πρόσωπου και σώματος με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων.

Τι είναι το Thermi 250;
Το Thermi 250 αποτελεί τη πιο δυνατή μη επεμβατική πρόταση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής. Είναι ένα σύστημα ελέγχου υψηλής θερμοκρασίας σχεδιασμένο με ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που επιτρέπει την ευελιξία θεραπειών. Το Thermi 250 είναι εντελώς ανώδυνη θεραπεία, δεν απαιτείται αναισθησία και ούτε χρόνος ανάρρωσης.

Ποιος είναι ο στόχος της θεραπείας;
Ο στόχος της θεραπείας είναι η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας οποιουδήποτε βαθμού καθώς και στη σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Επίσης η θεραπεία Thermi 250 σμιλεύει σώμα, πρόσωπο και λαιμό.

Πώς λειτουργεί το Thermi 250;
Η καινούρια τεχνολογία Thermi 250 στοχεύει στην παροχή θερμότητας στους υποδερμικούς ιστούς μέσω μιας κεφαλής με στόχο την ανάπτυξη της σωστής θερμοκρασίας σε αυτούς. Οι ιστοί τραυματίζονται και η ανάπλασή τους ξεκινά να ενεργοποιεί τη διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου (κολλαγονογέννεση).

Πώς αισθάνονται οι ασθενείς μετά τη θεραπεία;
Μετά το τέλος κάθε συνεδρίας οι ασθενείς αισθάνονται και βλέπουν το δέρμα πιο τονωμένο και σφικτό και συνήθως περιγράφουν τη διαδικασία ως ένα απαλό ζεστό μασάζ.

Που ενδείκνυται το Thermi 250;
• Στο πρόσωπο πετυχαίνουμε σύσφιξη και ανόρθωση λαιμού, περιγράμματος προσώπου και διπλοσάγωνου. Έτσι μειώνονται σε βάθος οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επανέρχεται το οβάλ του προσώπου. Όσον αφορά στο σώμα, πετυχαίνουμε την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση τοπικού πάχους. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται σύσφιξη στο δέρμα σε περιοχές όπως τα μπράτσα, την περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γονάτων. Η Thermi 250 θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα και άψογα με θεραπείες μείωσης τοπικού λίπους.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;
Απαιτούνται 4-6 θεραπείες το μέγιστο, με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002, 
Facebook: AdvancedAestheticsGr 
www.newu.com.cy


Tags: πλαστικός, ομορφιά , εικόνα, γυναίκα, χείλη, θεραπεία, πλαστικός, σώμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)