ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Ξέχασε τα tiny γυαλιά των 90s: Αυτή είναι η τάση που επιλέγουν οι influencers

Δέσποινα Άσπρου


Εσύ θυμάσαι τους tiny μικροσκοπικούς φακούς από τα 90s και την Μatrix αισθητική; Υποθέτω πως ναι. Ωραία, γιατί έφτασε η στιγμή να τα κάνεις delete και να βάλεις πλώρη για ένα νέο στυλ.

Η μεγαλύτερη τάση για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2019 στα γυαλιά ηλίου είναι τα oversized. Ναι, καλά κατάλαβες τα γυαλιά μάσκα είναι πιο in από ποτέ και αυτό δεν το λέω μονάχα εγώ, αλλά οι μεγαλύτερες influencers όλου του κόσμου. Μάλιστα τα κορίτσια της μόδας έχουν ήδη επιλέξει το αγαπημένο τους και αυτό έχει την υπογραφή του οίκου Dior.

Mετα λοιπόν το visor με τα πολλά διαφορετικά χρώματα που ήταν σε κάθε fashion λογαριασμό το περασμένο καλοκαίρι, ο Dior επιστρέφει με τα Solight 1 και μας ενθουσιάζει!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους; Οversized, τετράγωνα και με φουτουριστική διάθεση! Στο σημείο αυτό να σου πούμε ότι κυκλοφορούν σε τρεις αποχρώσεις: μαύρο, λευκό και μπέζ - και ναι, είναι super wow!

Αν εξακολουθείς να έχεις τις αμφιβολίες σου για τα συγκεκριμένα γυαλιά ή έστω το αντίστοιχο στυλ, να σου τονίσουμε -ξανά- πως οι top instagrammers τα φορούν ήδη επιβεβαιώνοντας το τέλος των μικρών και κάπως άβολων γυαλιών.

Δείτε πώς 5 γνωστές influener επέλεξαν να φορέσουν τα oversided γυαλιά ηλίου:

1.Viktoria Rader

2.Aylin Koenig

 3.Willabelle Ong 

4.Noemi

5.Silvia Cisarikova


Tags: γυαλιά ήλιου, τάσεις, άνοιξη, καλοκαίρι, ήλιος, μόδα, 2019, sunglasses, trends, tiny, 90's, overised, fashion, moda, stylish, influencers, instagrammers