NEWS

Η επική απάντηση της Χατζηβασιλείου όταν δέχτηκε κριτική από τον Ζούλια

Δέσποινα Άσπρου


Την Κυριακή 17/3, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δέχτηκε μια κριτική που σίγουρα δεν περίμενε. Η παρουσιάστρια βρέθηκε ξαφνικά στο στόχαστρο του Έλληνα σχεδιάστη μόδας Βασίλη Ζούλια, ο οποίος με μια ανάρτησή του στο Facebook της επιτέθηκε.

Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να τοποθετηθεί για το στυλ της παρουσιάστριας, που φαίνεται να μη του αρέσει ιδιαίτερα.Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής ανέφερε πως ενώ τη βρίσκει ιδιαίτερα όμορφη και καλλίγραμμη, τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει δεν της ταιριάζουν, ενώ την ίδια στιγμή προσβάλλουν τους καλεσμένους της.

Η εμφάνιση που "άναψε τα αίματα"

Η ανάρτησή του είχε ως εξής: «Προσπαθώ να μην κρίνω…αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή «Πάμε πακέτο»…. Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα…. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν. Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ήταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία. Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα… Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι …. Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.Αυτά με όλη μου την εκτίμηση….»

Βλέποντας την ανάρτηση του σχεδιαστή, η Βίκυ δεν μπόρεσε να μείνει άπραγη... οπότε του έδωσε μια επική δημόσια απάντηση.
«Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) Για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτηση του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με «προστατεύσει», να μου πει κατ’ ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα ακούγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω και εγώ δημόσια! (Με καλή πρόθεση πάντα…) Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μία τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορέματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλίστρια μου γιατί δεν πήρε μία φορά την μεζούρα… Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του ένα τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πως ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το ’χω ευκολάκι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πως ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται το μεγαλύτερο τους πόνο! Και αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί. ΥΓ (Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ’ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας..)#αγαπημονο»

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:


Tags: Βασίλης Ζούλιας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, κριτική, εμφάνιση, στυλ, μόδα, ανάρτηση