ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

To Σάββατο θέλει στιλ και καλοπέραση

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Μidi φούστα με feminine πέδιλα

  Μidi φούστα με feminine πέδιλα

 • Φόρεμα με μπότες sloochy

  Φόρεμα με μπότες sloochy

 • Animal print παλτό

  Animal print παλτό

 • Color blocking με καφέ αποχρώσεις

  Color blocking με καφέ αποχρώσεις

 • Cycling shorts με πλεκτό

  Cycling shorts με πλεκτό

 • Αnimal print φούστα με sneakers

  Αnimal print φούστα με sneakers

Το Σάββατο είναι μια μέρα που πρέπει να σας βρίσκει ξεκούραστους και γεμάτους καλή διάθεση για να κάνετε βόλτες. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε σύνολα που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες της ημέρας, αλλά και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες αλλά και στιλάτες.

Επενδύστε σε μια midi φούστα με πιέτες και ολοκληρώστε με ένα απλό sweater και θηλυκά πέδιλα για ένα πιο απογευματινό ή βραδινό σύνολο. Φορέστε το αγαπημένο σας casual φόρεμα με slouchy μπότες και θα του δώσετε κατευθείαν διαφορετικό χαρακτήρα. Ένα animal print coat είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και θα αναδείξει το προσωπικό σας στιλ. Μην φοβηθείτε να επενδύσετε και σε ένα φωτεινό χρώμα αφού σίγουρα δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητες. Έχουμε πει πολλές φορές πως αυτή την σεζόν ένα χρώμα που θεωρούσαμε outsider ήρθε για να μείνει. Ο λόγος για το καφέ χρώμα αφού μπορείτε να δημιουργήσετε color blocking σύνολα με διαφορετικές αποχρώσεις του.

Μπορείτε να φορέσετε το cycling shorts σας με ένα πλεκτό ή cardigan σε φωτεινό χρώμα και θα απογειώσετε το σύνολο σας. Δώστε διαφορετικό χαρακτήρα σε μια animal print φούστα συνδυάζοντας την με T-shirt και αθλητικά.


Tags: Σάββατο, στιλ, μόδα, τάσεις, street style, καλοπέραση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)