ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

What's Hot? Οι νέες τάσεις του street style που αξίζει να γνωρίσουμε

Μυρτώ Τριχείλη


Για να είμαστε ειλικρινείς, η αναζήτηση των καθημερινών μας outfits καταλαμβάνει πολύ χρόνο μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουμε να διαλέγουμε σύνολα, αλλά μέσα στη βιασύνη μας να φτάσουμε στη δουλειά, μοιάζει να στεκόμαστε μπροστά από τη ντουλάπα μας πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται. Και παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε μια καλά εξοπλισμένη γκαρνταρόμπα, πάντα χρειαζόμαστε τροφοδοσία από τη street μόδα της νέας σεζόν που θα μας γεμίσει έμπνευση.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα tricks, που βλέπουμε στα φθινοπωρινά σύνολα είναι η χρήση των αξεσουάρ. Έντονα χρώματα και εκκεντρικά αξεσουάρ, όπως πλέξιγκλας τσάντες, γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό και μπέιζμπολ καπέλα, έρχονται να "ζωντανέψουν" κλασσικά κομμάτια γραφείου σε βασικά χρώματα. Επίσης είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση να αναβαθμίσουμε το ντύσιμο μας, λόγο πριν φύγουμε από το σπίτι.

Η επιστροφή των neon χρωμάτων είναι γεγονός, ειδικά μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις των κορυφαίων social infuencers. Η μόδα του δρόμου πήρε τη σκυτάλη και βλέπουμε κορυφαία σύνολα σε φωσφοριζέ κίτρινο, πράσινο και πορτοκαλί, με τη μορφή over-alls, αλλά και ως μονόχρωμα σύνολα. Από την άλλη τα υπερμεγέθη sneakers και το στυλ του "μπαμπά" έρχονται να συμπληρώσουν την αναδρομική επίσκεψη στα 90's και να μας συστήσουν ένα νέο είδος casual ντυσίματος, που είναι πολύ πιο ατημέλητο από ότι είχαμε συνηθίσει παλιότερα.


Tags: σύνολα, street, style, γυναίκα, μόδα, woman, wear, looks must, have, fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)