ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

3 τρόποι να υιοθετήσετε το layering στα κοσμήματά σας

Κατρίνα Πίτρακκου


Τις τελευταίες σεζόν η ''τέχνη'' του layering, δηλαδή ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών κομματιών που φοριούνται το ένα επάνω στο άλλο, δεν αφορά μόνο τα ρούχα αλλά και τα κοσμήματά μας και δεν είναι λίγες οι φορές που ζηλέψαμε τον τρόπο με τον οποίο τα διάσημα κορίτσια της μόδας υιοθετούν την τάση με τα αξεσουάρ τους δίνοντας έξτρα στυλ στα καθημερινά σύνολά τους.

Γι' αυτό το λόγο και επειδή η τάση καλά κρατεί εμείς καταγράψαμε τρεις βασικούς τρόπους για να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους.

1.Κολιέ

Το τρικ σ' αυτή την περίπτωση βρίσκεται στην ασυμμετρία. Συνδύασε διαφορετικά μήκη ξεκινώντας από ένα τσόκερ, συνεχίζοντας με ένα κρεμαστό κολιέ και τελειώνοντας με ένα μακρύ μενταγιόν που να φτάνει μέχρι το στήθος. Για ένα άρτιο αποτέλεσμα, καλύτερα θα ήταν να συνδυάσεις πιο λεπτά μαζί με πιο έντονα κομμάτια.

2.Βραχιόλια

Μπορεί να μοιάζει δύσκολο να συνδυάσεις διαφορετικά κομμάτια με ιδιαίτερα σχήματα, όμως σ' αυτή την περίπτωση αυτό είναι και το όπλο σου. Ένωσε 2-3 ιδιαίτερα βραχιόλια με ιδιαίτερη μορφή και βάλε στο παιχνίδι και το χρυσό σας ρολόϊ.

3.Σκουλαρίκια

Τα ασύμμετρα σκουλαρίκια είναι τεράστια τάση αυτή την Άνοιξη, και πριν αγχωθείς, να σε ενημερώσουμε πως δεν χρειάζεται να έχεις 5-6 τρύπες στ' αυτιά για να την ακολουθήσεις. Η μόδα μας δίνει τη λύση αφού τα κλιπ μας βοηθούν στην αποστολή μας. 


Tags: layering, στυλ, κοσμήματα, τάση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)