ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

5 fashion tricks που πρέπει να ξέρεις και να κάνεις το 2018

Μαρίνα Χαραλάμπους


Eίναι κάποια tricks που η κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει. Έχει τύχει με όλες μας να ετοιμαζόμαστε για να βγούμε έξω και να μας τύχουν κάποιες ατυχίες που ίσως μας χαλάσουν την μέρα. Υπάρχουν κάποια tricks που αν τα κάνουμε θα ξανακερδίσουμε την καλή διάθεση μας πίσω αλλά θα είμαστε και up to date όσο αφορά την μόδα.

  • Tι θα κάνει να κολλήσει το zip σου: Θες να φορέσεις την αγαπημένη σου φούστα ή φόρεμα και έχει κολλήσει το zip σου; Πολύ απλά θα βάλεις λίγο σαπούνι στο σημείο και όλα θα είναι μια χαρά.

  • Όταν λαμβάνεις πακέτα με κορδέλες θα σε συμβουλεύαμε να μην της πετάς αφού μπορεί να σε χρησιμεύσουν είτε για τα παπούτσια είτε στα μαλλιά που είναι και τάση αυτή την σεζόν.

  • Το πιο εύκολο trick για να αλλάξεις κάποιο outfit σου που δείχνει boring ή για κάποιο λόγο δεν σου αρέσει είναι να αντικαταστήσεις τα flat παπούτσια σου μαζί με ψηλά. Θα νιώσεις αμέσως διαφορετικά.

  • Βάλε ζώνη στο blazer σου. Aν νιώθεις πως το blazer σου δεν σε κολακεύει , αν προσθέσεις μια ζώνη σε αυτό αμέσως θα αναδείξει την μέση σου αλλά και θα αναβαθμίσεις το outfit σου.

  • Επέλεξε μια μικρή τσάντα, όσο πιο μικρό τόσο το καλύτερο αφού οι mini bags είναι από τις αγαπημένες τάσεις των οίκων για αυτή την σεζόν. 


Tags: τρικς, 2018, μόδα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)