ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017


  • Να θυμάσαι πως τις ημέρες αυτές θα έχεις την δυνατότητα να επανορθώσεις λάθη και παραλείψεις που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν ή έμειναν σε εκκρεμότητα.

    Να θυμάσαι πως τις ημέρες αυτές θα έχεις την δυνατότητα να επανορθώσεις λάθη και παραλείψεις που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν ή έμειναν σε εκκρεμότητα.

Τι θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής τον Δεκέμβριο

Να θυμάσαι πως τις ημέρες αυτές θα έχεις την δυνατότητα να επανορθώσεις λάθη και παραλείψεις που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν ή έμειναν σε εκκρεμότητα, αλλά κυρίως να πεις κι εκείνη τη συγνώμη, σ ένα πρόσωπο που είναι μακριά σου, αλλά η καρδιά σου χτυπά ακόμα γι αυτό...

Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη, την Παρασκευή, στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα, αρχικά στην κοινωνική ζωή, που σου δίνει την δυνατότητα να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και γενικά να εκτονώσεις με ευχάριστο τρόπο την ενέργειά σου και την ψυχολογία σου.

Υπάρχει μια πολύ καλή περιρρέουσα ατμόσφαιρά και μέσα σε αυτήν υπάρχουν καλές ειδήσεις, ευχάριστα νέα που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το καλό κλίμα.

Κυρίως όμως, είναι η επικοινωνία η οποία διευκολύνεται, μια και κάτω από τις θετικές δονήσεις που εκπέμπει μια καλή ψυχολογία όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και κυρίως η έκφραση.

Στο τριήμερο αυτό θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες και νέες συγκινήσεις που θα ανανεώσουν για τα καλά το κλίμα στην καθημερινότητα σου και στις σχέσεις σου.

Αποκατάσταση σχέσεων

Αλλά, κυρίως είναι το παρελθόν που ανανεώνεται και επιστρέφει, και είναι εδώ που η δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν σου φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ!

Απρόσμενα μηνύματα στο κινητό σου κάνουν τώρα την εμφάνιση τους, ή και εσύ μπορεί να είσαι αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση, απέναντι σε ένα πρόσωπο που είναι μακριά σου.

Επανασύνδεση: Αν όχι τώρα, τότε πότε?

Όλο αυτό το κλίμα ενισχύεται και από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, το Σάββατο, που ανοίγει το κουτί των εκπλήξεων και οργανώνει με την εκπληκτική ακρίβεια που χαρακτηρίζει το σύμπαν όλα εκείνα τα καταπληκτικά γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Ίσως να μπορέσεις να βρεις τη λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί ή ακόμα και να εξυπηρετηθείς σε επαγγελματικό σχέδιο σου.

Ίσως ακόμα να βρεθείς αναπάντεχα μπροστά σε ένα πρόσωπο που έχεις να δεις εδώ και καιρό. Και μπορεί το πρόσωπο αυτό να είναι ένας φίλος από τα παλιά ή μια σχέση σου που λαχταράς να ξαναδείς...

Γιατί με Ήλιο τρίγωνο Ουρανό, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο τραπέζι...

Στο επίκεντρο της εύνοιας, οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορείτε να ευνοηθείτε ποικιλοτρόπως. Είτε γιατί βρίσκετε μια λύση σε ένα ζήτημα που σας αφορά, είτε γιατί σας δίνετε η ευκαιρία να αποκαταστήσετε μια σχέση από το παρελθόν σας!

Ή... και τα δύο! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr


Tags: άστρα, προβλέψεις, ζώδια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)