ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Ο oίκος Dior αποθεώνει το γαλλικό στιλ στην έναρξη της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Σε ένα σκηνικό φτιαγμένο με καθρέπτες στο Musee Rodin είδαμε την Maria Grazia Chiuri να δείχνει τον καλύτερο εαυτό της

    Σε ένα σκηνικό φτιαγμένο με καθρέπτες στο Musee Rodin είδαμε την Maria Grazia Chiuri να δείχνει τον καλύτερο εαυτό της

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς αφού την αρχή κάνει ο οίκος Dior με μια συλλογή που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε ένα σκηνικό φτιαγμένο με καθρέπτες στο Musee Rodin είδαμε την Maria Grazia Chiuri να δείχνει τον καλύτερο εαυτό της.

Βινύλ σε έντονα χρώματα όπως το φλογερό κόκκινο κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στις συλλογές του οίκου, denim total looks σε μια 80s εκδοχή. Οι μπερέδες δεν λείπουν από την συλλογή του οίκου που αποθεώνει την chic εκδοχή της Γαλλίδας γυναίκας και του γαλλικού στιλ και έντονες δόσεις από total black ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που είδαμε στα looks της Maria Grazia Chiuri.

Αυστηρά structured σακάκια που μας θύμισαν πολύ το iconic New Look του Christian Dior τα είδαμε να συνδυάζονται με αέρινες τούλινες φούστες από διαφάνεια με τα αξεσουάρ του οίκου να επιστρέφουν στην αρχική και κλασσική τους μορφή με το μονόγραμμα. Μεταλλιζέ, sequins αλλά και το ροζ χρώμα σηματοδοτούν μια εναλλακτική συλλογή από τον οίκο.Αυτή την φορά ο οίκος δείχνει και πιο sporty κομμάτια κάτι που σίγουρα ξαφνιάζει ευχάριστα.


Tags: Dior, Παρίσι

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)