ΟΜΟΡΦΙΑ

Το πρωτότυπο όνομα του νέου αρώματος του Tom Ford μας έφτιαξε τη μέρα

Σταύρη Φράγκου


  • Η συλλογή αρωμάτων του διάσημου οίκου Tom Ford, με τα δημοφιλή αρώματα, Black Orchid, Neroli Portofino, Soleil Blanc και όχι μόνο, ανανεώνεται κι εμπλουτίζεται με ένα unisex άρωμα

    Η συλλογή αρωμάτων του διάσημου οίκου Tom Ford, με τα δημοφιλή αρώματα, Black Orchid, Neroli Portofino, Soleil Blanc και όχι μόνο, ανανεώνεται κι εμπλουτίζεται με ένα unisex άρωμα

Η συλλογή αρωμάτων του διάσημου οίκου Tom Ford, με τα δημοφιλή αρώματα, Black Orchid, Neroli Portofino, Soleil Blanc και όχι μόνο, ανανεώνεται κι εμπλουτίζεται με ένα unisex άρωμα που μας προκαλεί να το λατρέψουμε.

O Αμερικανός σχεδιαστής, Τοm Ford με την εκκεντρική και τολμηρή αισθητική του, λανσάρει για τη σεζόν Ανοιξη – Καλοκαίρι 2018 ένα limited edition άρωμα, τόσο wow όσο και το όνομά του, Fucking Fabulοus - ναι καλά διαβάσατε.

Αυτό το άρωμα δεν είναι σαν τα άλλα και δεν είναι εμπνευσμένο από κάποια συστατικά αρώματος ή από κάποιο εξωτικό προορισμό, αλλά από την υπεροπτική έκφραση που θα είχε κανείς θαυμάζοντας τον ευατό του στον καθρέφτη. Είναι εμπνευσμένο από τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό που θα ένιωθε με την εικόνα που θα έβλεπε.

Το Fucking Fabulous είναι τολμηρό και σέξι και η οσφρητική εμπειρία που χαρίζει είναι μοναδική. Στις νότες του εμπεριέχονται έλαιο πικραμύγδαλου, κασμίρ, δέρμα, έλαιο φασκόμηλου οι οποίες κλείνονται σε ένα πολυπόθητο μαύρο μπουκάλι, δίνοντας αρμονικό, μεθυστικό και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Στην Αμερική έχει γίνει το λανσάρισμα κατά το opening της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης αλλά και το σόου του σχεδιαστή το οποίο έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου για την σεζόν Ανοιξη/ Καλοκαίρι 2018.

p.s:Είναι ήδη στο wishlist μας!


Tags: συλλογή, άρωμα, οίκος, Tom Ford, αρώματα, Neroli Patsouli, Soleil Blanc , ομορφιά , γυναίκα, Fucking Fabulοus

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)