ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ε. Καζαντζόγλου: «Θα μου ταίριαζε μια βραδινή εκπομπή»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Αποκαλυπτική συνέντευξη στις Τηλεώρες!

    Αποκαλυπτική συνέντευξη στις Τηλεώρες!

Μπορεί να κατάγεται από την Ελλάδα, αλλά η ίδια δηλώνει ότι το σπίτι της βρίσκεται στην Κύπρο. Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η απόδειξη πως μια πολύ όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι εξίσου και πολύ ταλαντούχα. Λίγο μετά το MTN Madwalk 2017, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μιλά στις Τηλεώρες για το νέο της βήμα στην τηλεόραση, τι εκπομπή θα της ταίριαζε περισσότερα και τι ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
Κουρασμένη, αλλά γεμάτη ενέργεια λόγω του MTN Madwalk 2017. Είναι κάτι που περιμένω με ανυπομονησία κάθε χρόνο – και με την ιδιότητα της παρουσιάστριας, αλλά και με την ιδιότητα του μοντέλου, γιατί αυτό το event είναι φοβερό. Αξίζει τον κόπο και χαίρομαι που για ακόμη μια χρονιά ήμουν στο τιμόνι της παρουσίασης του.

Μίλησέ μας για το νέο σου τηλεοπτικό βήμα, στην εκπομπή «DOT» του MegaOne. Πώς προέκυψε;
Τυχαία σε μια πτήση, συνάντησα τον Νάσο Γαλακτερό που βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής της εκπομπής, λίγο πριν ξεκινήσει το «DOT» και κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση γι’ αυτό το project και όπως κατάλαβα με είχε στο μυαλό του από την αρχή. Στην πορεία, μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω στην εκπομπή καιη αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ για να δώσω θετική απάντηση, γιατί η εκπομπή είναι κοντά στο αντικείμενό μου. Απλά αυτή τη φορά κάνω συνεντεύξεις σε πρόσωπα που δεν έχουμε συνηθίσει να βγαίνουν και να μιλούν τηλεοπτικά.

Εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζεις στο MAD TV και το ένθετό σου στο «DOT», θα ήθελες να κάνεις μια καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση; Mια καθημερινή, για παράδειγμα;
Δεν το ’χω σκεφτεί αυτό, αν και θα έπρεπε ίσως, γιατί αυτό είναι το πρότυπο για μια παρουσιάστρια, αλλά μου αρέσει πολύ που αλλάζω κάθε τρεις και λίγο και κάνω διαφορετικά projects!

Τι εκπομπές πιστεύεις σου ταιριάζουν;
Πιστεύω μου ταιριάζουν οι εκπομπές που προβάλλονται σε πιο βραδινές ώρες, από το απόγευμα και μετά, εννοώ! Νομίζω με αυτές ταυτίζομαι περισσότερο, όσον αφορά στη νοοτροπία και στην ενέργεια. Το όνειρο να είμαι κεντρική παρουσιάστρια σε μια πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή εγώ δεν το έχω. Αυτές είναι εκπομπές που τις βλέπω με ευχαρίστηση, αλλά όχι να βρεθώ στην παρουσίασή τους. Θα προτιμούσα να κάνω κάτι βραδινό που ταιριάζει πιο πολύ στον χαρακτήρα μου, ή κάτι που σχετίζεται με τη μόδα, γιατί είναι το αντικείμενό μου τα τελευταία 17 χρόνια.

Θα ήθελες, δηλαδή, να παρουσιάσεις μια εκπομπή με καλλιστεία;
Όχι, παρουσίασα καλλιστεία, αλλά τα αντρικά. Έχω πάρει μια γεύση από καλλιστεία, έχω πάει και σε καλλιστεία, δηλαδή δεν καίγομαι για κάτι τέτοιο. Θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω καινούργια πράγματα και τα projects που έχω αναλάβει μέχρι τώρα ήταν όλα ολοκαίνουργια. Ρίσκο, αλλά αυτή είναι η χαρά του όλο πράγματος.

Ισχύει ότι κάθε χρόνο σου κάνουν προτάσεις από Ελλάδα, αλλά στο τέλος παραμένεις στην Κύπρο;
Ισχύει, αλλά δεν είμαι γκαντέμω ή κάτι τέτοιο (γέλια)! Την Κύπρο δεν τη θυσιάζω έτσι εύκολα, γιατί ήρθα εδώ και έχτισα αυτό που είμαι σήμερα και από την άλλη είναι πολλά τα χρόνια που είμαι εδώ και δεν μου είναι εύκολο να σηκωθώ να φύγω για κάτι μόνιμο στην Ελλάδα. Αν θα έκανα κάτι, θα ήταν κάτι που θα με βόλευε χρονικά και δεν θα με έκανε να φύγω από την Κύπρο. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι και στις δύο χώρες, οπότε πρέπει η πρόταση που θα έρθει να πληροί αυτά τα κριτήρια.

Σε τι επίπεδο βρίσκεται η κυπριακή τηλεόραση; Τι ξεχωρίζεις;
Βλέπω τον τελευταίο καιρό, ότι η τηλεόραση στην Κύπρο έχει αλλάξει πάρα πολύ, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια. Έχουν αλλάξει οι παραγωές, τα σκηνικά μέχρι και το πώς λειτουργούν οι παρουσιαστές. Δηλαδή βλέπεις μια Χριστιάνα Αριστοτέλους σε ένα φανταστικό στούντιο, μια παρουσιάστρια που ξέρει τι λέει και είναι στο αντικείμενό της και το παρακολουθείς ευχάριστα και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από παρόμοιες εκπομπές στην Ελλάδα. Επίσης, η Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία είναι φανταστική σε αυτή τη δουλειά και έχει καταφέρει να με συγκινήσει. Επίσης, το «DOT» θεωρώ ότι σε θέμα εικόνα, ιδέας, κόνσπετ και είναι κάτι πολύ φρέσκο για την κυπριακή τηλεόραση και νομίζω πως το τηλεοπτικό προϊόν μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το ελληνικό.

Θα συμμετείχες στο «Survivor»;
Όχι, γιατί λατρεύω το φαγητό και δεν θέλω κανείς να μου το στερήσει! Επίσης, όταν πεινάω γίνομαι νευρική και σίγουρα θα γινόμουν ρεζίλι!

Πώς αντιμετωπίζεις τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς σου χρεώνουν διάφορες σχέσεις και φλερτ;
Η αλήθεια είναι ότι τα παρακολουθώ, δεν υπάρχει περίπτωση να πω «δεν ξέρω». Αλλά αν διαβάσω κάτι, δεν θα αντιδράσω, γιατί αν δεν ισχύει, θα το αφήσω να ξεφουσκώσει. Πόσο θα κρατήσει, από τη στιγμή που δεν έχει από κάπου να «πιαστεί»;

Τον θόρυβο που έγινε σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα πώς το αντιμετώπισες;
Στην αρχή σοκαρίστηκα που τα διάβαζα όλα αυτά. Μετά γέλασα και στη συνέχεια μίλησα με το μάνατζερ του και είπαμε να το διαχειριστούμε σαν να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό. Με το Χρήστο, άλλωστε, διατηρώ μια φιλική σχέση και είχα την άνεση να τον πάρω τηλέφωνο και να κάνουμε και πλάκα γύρω από αυτό.

Αυτό το διάστημα είσαι ερωτευμένη;
Όχι! Αυτό το διάστημα είμαι ερωτευμένη με μια φανταστική δουλειά και ενέργεια που βγαίνει προς τα έξω.

Υπάρχει ηλικία για μια γυναίκα να γίνει μητέρα;
Όχι, γιατί μια γυναίκα μπορεί να γίνει μητέρα σε πολύ μικρή ηλικία και να είναι έτοιμη για αυτό, όπως επίσης και το αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία, υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να γίνεις μητέρα. Μακάρι να μπορούσα να υιοθετήσω όλα τα παιδιά του κόσμου! Δεν με αγχώνει ότι πρέπει να γίνω μάνα, γιατί αν δεν μπορώ να γίνω με τον φυσικό τρόπο, μπορώ με άλλον τρόπο.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου; Συζητάς κάτι;
Ναι, συζητάω κάτι τηλεοπτικό για την επόμενη σεζόν, από τον Φεβρουάριο συγκεκριμένα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Μακάρι να γίνει, γιατί είναι κάτι στα μέτρα μου. Από εκεί και πέρα, μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα παράλληλα. Δε βαριόμαστε ποτέ, αυτός είναι ο στόχος. Πού ξέρεις, μπορεί μέχρι του χρόνου να έχω παντρευτεί να έχω κάνει παιδί και να μη μπορώ να δουλέψω (γέλια)!

πηγή: Τηλεώρες