ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Voici La Mode Group αποκτά το franchise του Marks & Spencer στη Ρουμανία


  • To Voici La Mode Group είναι ο νέος franchisee των Marks and Spencer στη Ρουμανική αγορά

    To Voici La Mode Group είναι ο νέος franchisee των Marks and Spencer στη Ρουμανική αγορά

To Voici La Mode Group είναι ο νέος franchisee των Marks & Spencer στη Ρουμανική αγορά, όπως επιβεβαιώνει η σημερινή ανακοίνωση των Marks & Spencer Λονδίνου (M&S). Η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο μακροχρόνιοι συνεργάτες, περιλαμβάνει και την εξαγορά 3 καταστημάτων M&S στη Ρουμανία.

Τα 3 καταστήματα M&S τα οποία έχει εξαγοράσει το Voici La Mode Group βρίσκονται στα Εμπορικά Κέντρα Plaza Romania, Bucharest Mall και Feeria.  To Voici La Mode Group είναι συνεργάτης των Marks & Spencer Λονδίνου από το 1960. Πρόσφατα δε, ανέλαβε και το franchise του Αγγλικού Ομίλου Arcadia Group, για τα brands Dorothy Perkins, Wallis και Evans, στην Κύπρο.

Ο International Retail Director των Marks & Spencer Λονδίνου, κ. Jonathan Glenister, δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 χρόνων χτίσαμε μια δυνατή συνεργασία franchise με το Voici La Mode Group και προσβλέπουμε στη συνέχιση της άριστης συνεργασία μας για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στη Ρουμανία.”

Η κα. Άρτεμις Αντωνιάδου, CEO του Voici La Mode Group, δήλωσε: ‘Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείνουμε την 57χρονη συνεργασία μας με τα Marks & Spencer Λονδίνου και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αναθέτοντας μας το franchise του M&S στη Ρουμανία. Τα επιχειρηματικά μας σχέδια περιλαμβάνουν την ανάληψη τριών υφιστάμενων καταστημάτων Μarks & Spencer, αλλά και το άνοιγμα νέων σε κεντρικά σημεία της Ρουμανίας. Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε το brand Marks & Spencer στην αγορά της Ρουμανίας καθιστώντας το ως τον προορισμό που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας’.


Tags: Voici La Mode Group, Marks and Spencer

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)