ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Valentine’s Day is forever at Links of London

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Επισκεφτείτε το κατάστημά Links of London και ανακαλύψτε τις μοναδικές συλλογές του οίκου, στην οδό  Στασικράτους 30, Λευκωσία.

    Επισκεφτείτε το κατάστημά Links of London και ανακαλύψτε τις μοναδικές συλλογές του οίκου, στην οδό Στασικράτους 30, Λευκωσία.

Η Links of London γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την νέα συλλογή Infinite Love. Αντλώντας έμπνευση από την αγάπη και το Λονδίνο, την πόλη που γεννήθηκε η Links of London, τα σύμβολα της καρδιάς και του άπειρου παντρεύονται αρμονικά και δημιουργούν ένα νέο μοτίφ. Η συλλογή Infinite Love, διαθέτει εκλεπτυσμένα περίτεχνα κοσμήματα σε συνδυασμό από ασήμι και χρυσό vermeil και ροζ χρυσό 18 καρατίων με ημιπολύτιμους λίθους Garnet. Η πηγή έμπνευσής της συλλογής Infinite Love της Links of London αποτελεί το ιδανικό σημείο έκφρασης συναισθημάτων για κάποιον που εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη του στον σύντροφό του την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.
 
Η συλλογή Infinite Love της Links of London καθώς και η δημοφιλής συλλογή Diamond Essentials Hearts & Rounds αποτελούν τις ιδανικές προτάσεις για δώρο για την «αθεράπευτα ρομαντική» περίοδο του χρόνου. Κομψά μενταγιόν και βραχιόλια, σαγηνευτικά σκουλαρίκια και ξεχωριστά διαμαντένια δαχτυλίδια που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει ακόμη πιο δυνατά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, η Links of London παρουσιάζει τον διαγωνισμό “The Moment you know…” στο www.linksoflondonvalentine.com. Το Βρετανικό brand καλεί όλους τους φίλους να περιγράψουν και να μοιραστούν τη στιγμή που κατάλαβαν ότι ο σύντροφός τους είναι μοναδικός. Με την λήξη του διαγωνισμού στις 14 Φεβρουαρίου, θα ανακοινωθεί ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει ένα ξεχωριστό κόσμημα από τη συλλογή Diamond Essentials.  

Η έμπειρη ομάδα της Links of London βρίσκεται πάντα στη διάθεσή εκείνων που αναζητούν τις ημέρες εκείνες συμβουλές στην επιλογή του τέλειου δώρου, με την όμορφη συσκευασία να προδηλώνει το κομψό περιεχόμενο του.

Επισκεφτείτε το κατάστημά Links of London και ανακαλύψτε τις μοναδικές συλλογές του οίκου, στην οδό  Στασικράτους 30, Λευκωσία.


Tags: Ημέρα, Άγιος Βαλεντίνος, The Moment you know, παρουσιάση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)