ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

FAMOUS SPORTS - #TogetherInAction

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Βρείτε τα καταστήματα FamousSports σε όλες τις πόλεις

    Βρείτε τα καταστήματα FamousSports σε όλες τις πόλεις

Μέσα από το slogan #TogetherInAction, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, η FamousSports, «αγκαλιάζει» το κυπριακό κοινό καλώντας το στην οικογένειά της.

Σταθερή αξία της FamousSports, ήταν, παραμένει και θα παραμείνει η προσφορά της καλύτερης και πληρέστερης γκάμας αθλητικών ειδών, της ομορφότερης εμπειρίας αγορών και το να κερδίσει την αγάπη του κοινού, το οποίο θα μοιραστεί μαζί της το δικό του actionstory!

Με σημεία πώλησης που ανανεώνονται συνεχώς αλλά και αδιάκοπες προσθήκες στη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει, η FamousSports επιλέγει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς και δουλεύει πυρετωδώς για να προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Έχοντας ανανεώσει κατά την περσινή χρονιά το ηλεκτρονικό της κατάστημα, www.famousports.com, η γνωστή εταιρεία έχει μόλις λανσάρει και το νέο της mobileappγια Androidκαι iOs συσκευές, το οποίο διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αγορών!

Η FamousSportsτρέφει ανέκαθεν μια ιδιαίτερη αγάπη για τα σπορ, τη ζωή, το γέλιο και τη δράση.Τώρα, με ανανεωμένα καταστήματα, με ανακαινισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και τη νέα δέσμευσή της με την τεχνολογία μέσω του mobileappτης, ήρθε η στιγμή να προσκαλέσει εκ νέου το κυπριακό κοινό να την ακολουθήσει στο Instagram,στο @famousportsκαι να το παροτρύνει να ανεβάσει τη δική του φωτογραφία για να μοιραστεί μαζί της στιγμές #TogetherInAction!

Βρείτε τα καταστήματα FamousSports σε όλες τις πόλεις, ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com


Tags: FAMOUS SPORTS, #TogetherInAction

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)