ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Αυτή είναι η καλύτερη λύση για ανανέωση

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς το μη επεμβατικό Liquid Facelift αλλάζει την εμφάνισή μας.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς το μη επεμβατικό Liquid Facelift αλλάζει την εμφάνισή μας.

Ανακτήστε τη χαμένη λάμψη και τη νεανικότητα του προσώπου σας εύκολα, άμεσα και γρήγορα. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς το μη επεμβατικό Liquid Facelift αλλάζει την εμφάνισή μας.

Τι συμβαίνει κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου;
Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο, ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και «ξεφουσκώνει». Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει με πιο έντονο ρυθμό από τα 38 έτη και έπειτα. Λόγω αυτού έχουμε αλλαγές από άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου, του κεντρικού προσώπου και της κροταφικής χώρας. Μετά τα 35 χρόνια αρχίζει και η δεύτερη αλλαγή στο πρόσωπο. Αυτή είναι η χαλάρωση και η διάσπαση των συνδέσμων του προσώπου που κρατούν συνεκτικά το δέρμα στον οστικό σκελετό. Χαλαρώνοντας οι συγκεκριμένοι αυτοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να πέφτει το πρόσωπο και να δημιουργεί αναδιπλώσεις δέρματος. Ταυτόχρονα ξεκινά η τρίτη αλλαγή φθοράς που αφορά την όψη και την χροιά του δέρματος. Λόγω των ακτινικών αλλοιώσεων το δέρμα αφυδατώνεται και ξηραίνεται. To μέτωπό μας ατονεί και γεμίζει ρυτίδες έκφρασης όπως και το μεσόφρυο. Αυτό είναι μια αλλαγή η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτο βαθμό αλλά οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται μας τρομάζει.

Πώς μπορούμε να ανακτήσουμε νεανική όψη στο πρόσωπο;
Το 3D Liquid Facelift αφορά την αναπλήρωση του όγκου του προσώπου όπως και την ανάκτηση της καλής υφής και χροιάς του δέρματος, σε συνδυασμό με εφαρμογή Botox για το μέτωπο και με θεραπευτική αγωγή για το δέρμα.

Πώς γίνεται αυτό;
Αυτό γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέως υποδόρια ή πολυκαπρολακτίνης σε συγκεκριμένα σημεία στήριξης, όπως είναι τα ζυγωματικά, υπερόφρυα χώρα, κεντρικό πρόσωπο, πώγωνος, κάτω γνάθου. Αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο ξαναπροκαλούμε τέντωμα των ιστών. Συμπληρωματικά επιδρούμε στην ποιότητα, στην υφή του δέρματος με μικροθεραπεία υαλουρονικού οξέους και φυτικού χημικού Peeling, έτσι ώστε να ξαναβρούμε τη λάμψη στο δέρμα του προσώπου.

Χρειαζόμαστε ανάρρωση μετά το 3D Liquid Facelift;
Η ανάρρωση είναι άμεση και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προστασία πέρα της αντηλιακής προστασίας με καλή ενυδάτωση με αντηλιακή κρέμα.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται; 
Η θεραπεία αφορά ηλικίες από 35 με 45 χρόνων όπου τα προβλήματα χαλάρωσης των συνδέσμων και κατ’ επέκταση του δέρματος δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα. Στα νέας γενιάς υποστηρικτικά υλικά ανάπλασης των κυττάρων του προσώπου είναι και η πολυκαπρολακτόνη.

Τι είναι ακριβώς η πολυκαπρολακτόνη;
H πολυκαπρολακτόνη ή αλλιώς Ellance είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα, που διεγείρει την αύξηση του κολλαγόνου του ίδιου του σώματός σας. Είναι το πρώτο δερματικό εμφύτευμα που προσφέρει μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση, για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξουμε Ellance στη θεραπεία μας;
Επιλέγοντας μια θεραπεία με πολυκαπρολακτόνη επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο και θα κοστίσει λιγότερο από τα συμβατικά δερματικά εμφυτεύματα. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβετε τις θεραπείες κάθε 6 με 9 μήνες.

Τι αίσθηση έχει η θεραπεία;
Το Ellanse είναι μια μοναδική, απαλή και λεία σύνθεση, που εγχέεται μέσα από μια λεπτή βελόνα. Μπορεί να νοιώσετε ένα αίσθημα δυσφορίας. Σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα τοπικό αναισθητικό για να μειωθεί αυτό.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Τυπικά περίπου μισή ώρα, αλλά εξαρτάται από την θεραπεία που υποβάλλεστε.
Πότε θα είναι ορατά τα αποτελέσματα και πόση διάρκεια έχει;
Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία και μπορούν να διαρκέσουν από 1-4 χρόνια ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε και το πιο είναι το κατάλληλο για την δική σας περίπτωση.

Τι θα πρέπει να προσέξουμε μετά τη θεραπεία;
Προτείνεται η αποφυγή του καυτού μπάνιου , η έντονη άσκηση για 24 ώρες και η έκθεση στον ήλιο και την ακτινοβολία UV για μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Υπάρχουν επιπλοκές;
Επιπλοκές σχετικά με την αντίδραση στην ένεση, όπως το πρήξιμο, κοκκινίλα ή μελάνιασμα μπορεί αν προκύψουν. Αυτό τυπικά μπορεί να διαρκέσει 1-2 μέρες. Το Ellanse μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, ενώ υπάρχει και το εξειδικευμένο EllanseHands, για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στα χέρια. Επίσης η θεραπεία Ellanse απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν άμεσα, ορατά, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002, +30 2109595566 
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy – ioannidis@advancedaesthetics.gr


Tags: Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, μη επεμβατικό Liquid Facelift, εμφάνιση, ομορφιά, πλαστικός , πρόσωπο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)