ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε τα νέα boosters της Clarins


 • BOOSTERS: Δώστε ώθηση στην ζωή σας… Δώστε ώθηση στο δέρμα σας!

  BOOSTERS: Δώστε ώθηση στην ζωή σας… Δώστε ώθηση στο δέρμα σας!

 • Μετά από 10 χρόνια έρευνας η Clarins λανσάρει τα Boosters για Ενέργεια, Αναδόμηση και Αποτοξίνωση

  Μετά από 10 χρόνια έρευνας η Clarins λανσάρει τα Boosters για Ενέργεια, Αναδόμηση και Αποτοξίνωση

Οι τυχερές του διαγωνισμού είναι η κυρία Μικαέλλα Ευριπίδου από Λευκωσία, η κυρία Λία Κομνηνού από Λευκωσία και η κυρία Κωνσταντίνα Πέτρου από Λευκωσία.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ και ίσως να είστε εσείς μία από τις τρείς τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα Booster της Clarins. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. 

Δώστε ώθηση στην ζωή σας… Δώστε ώθηση στο δέρμα σας!

Μετά από 10 χρόνια έρευνας η Clarins λανσάρει τα Boosters για Ενέργεια, Αναδόμηση και Αποτοξίνωση. Το νέο βήμα ομορφιάς της Clarins που αναμιγνύεται με την κρέμα μέρας σας. Δώστε στο δέρμα σας μια ώθηση ομορφιάς φτιαγμένη στα μέτρα σας, με μόνο λίγες σταγόνες!

 1. Booster Ενέργειας
  Το booster ομορφιάς για το κουρασμένο δέρμα.
  Λόγω των επιπτώσεων του πολυάσχολού τρόπου ζωής, τα κύτταρα χάνουν την ενέργειά τους και μειώνεται ο μεταβολισμός τους. Σημάδια κούρασης, έλλειψη φωτεινότητας…το δέρμα ξεμένει από ενέργεια. Η λύση? Αναμείξτε λίγες σταγόνες από το Booster ενέργειας στην κρέμα μέρας σας για εξαιρετικά αποτελέσματα. Τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, μειώνει τα σημάδια κούρασης και επαναφέρει την φωτεινότητα.
 2. Booster Αναδόμησης
  Το booster ομορφιάς για αποδυναμωμένο δέρμα.
  Εξωτερικοί παράγοντες (UV, κρύες θερμοκρασίες, σκληρό νερό κλπ)αποδυναμώνουν  το δέρμα. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, διαπερατό και εύθραυστο. Αίσθημα δυσφορίας, σκληρό δέρμα, κοκκινίλες… το δέρμα αποδυναμώνεται. Μετά την χρήση του Booster αναδόμησης τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Μείωση της αίσθησης δυσφορίας, βελτίωση της δύναμης του δέρματος και μείωση της εμφάνισης κοκκινίλων.
 3. Booster Αποτοξίνωσης
  Το booster ομορφιάς για συμφόρηση του δέρματος.
  Πολύ φαγητό, μόλυνση, καπνός από τσιγάρα…το δέρμα δεν αναπνέει. Οι τοξίνες συσσωρεύονται. Απώλεια φωτεινότητας, θαμπή επιδερμίδα. Η λύση είναι το νέο Booster αποτοξίνωσης. Επαναφέρει την φωτεινότητα στην θαμπή επιδερμίδα. Αποτοξινώνει και τονώνει το δέρμα.

Στην παλάμη του χεριού σας αναμείξτε 3 με 5 σταγόνες του Booster σας με την κρέμα ή μάσκα σας. Χρησιμοποιήστε το Booster σας για μια μέρα, βδομάδα ή μήνα -  κάθε φορά που το δέρμα σας χρειάζεται μια ώθηση.


Tags: επιδερμίδα, άποψη, ομορφιά, διαγωνισμός, υγεία, Clarins

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ