ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς θα πετύχετε το γραμμικό eyeliner

Σταύρη Φράγκου


 • Kenzo

  Kenzo

 • Oscar De La Renta

  Oscar De La Renta

 • Oscar De La Renta

  Oscar De La Renta

 • Celine

  Celine

 • Celine

  Celine

Οι οίκοι ομορφιάς κάθε χρόνο όπως και στο κομμάτι της μόδας δημιουργούν τάσεις για το μακιγιάζ και μας προτείνουν τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, τι να κρατήσουμε και τι νέο να δοκιμάσουμε.

Σας προτείνουμε 5 τάσεις της σεζόν σε μακιγιάζ όπου αυτή την εβδομάδα θα αναλύσουμε τη κάθε μια ξεχωριστά. Τι μας προτείνει η κάθε τάση, πώς θα την πετύχουμε βήμα-βήμα και ποια είναι η ιδανική περίσταση που μπορούμε να υιοθετήσουμε την κάθε μια.

Ποιες είναι οι τάσεις για αυτή τη σεζόν; 
Τα burgundy χείλη, το γραμμικό eyeliner, έντονες στρώσεις μάσκαρας, glitter στα μάτια και καθαρό πρόσωπο, τάσεις τις οποίες θα δούμε να παίζουν αρκετά αυτή τη σεζόν.

Εκτός από τα σκούρα ή αλλιώς burgundy χείλη, το γραμμικό eyeliner θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν. Αυτή τη φορά οι οίκοι δημιούργησαν looks όπου το eyeliner δεν ακολουθεί τη φυσική καμπύλη του ματιού αλλά έχει edgy τελιώματα και γωνιές. Αν ζωγραφίσετε μια λεπτή γραμμή μπορεί να είναι εύκολα και office look ενώ αν θέλετε κάτι πιο extreme όπως τα παρουσίασαν οι οίκοι τότε είναι κατάλληλο μόνο για βραδινή έξοδο.

Πώς θα πετύχετε το look αυτό; 
Από τη μέση του ματιού τραβήξτε μια γραμμή ελαφρώς προς τα πάνω και από το κάτω βλέφαρο τραβήξτε ακόμα μια γραμμή για να ενωθούν. Καλό θα ήταν να το αφήσετε μίνιμαλ και γραμμικό όπως πρέπει και να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο καθαρό για να αποφύγετε ένα υπερβολικό look.


Tags: ομορφιά, υγεία, πρόσωπο, μοντέλο, οίκος, σεζόν, τάσεις , τάση, μακιγιάζ, Kenzo, Altuzarra, Oscar de la renta, Celine

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)