ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διεθνής Διάκριση για το Gloria Jeans Κύπρου


Μια μεγάλη διεθνή διάκριση πέτυχε το Gloria Jeans Κύπρου αφού στο φετινό ετήσιο Barista Competition που διοργάνωσε στο Dubai η RFG, ιδιοκτήτρια εταιρία των Gloria Jeans Coffees καθώς και άλλων εταιρειών καφέ, ο Διευθυντής του Gloria Jeans στη Λεμεσό Ρομάν κατέλαβε τη 2η θέση ανάμεσα σε baristas από 18 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Οι baristas συμμετείχαν σε διαγωνισμό ετοιμασίας Espresso, Café Latte και Signature Drink και κρίθηκαν για την τεχνική τους, την ποιότητα των ροφημάτων, τις γνώσεις τους για τον καφέ και την κουλτούρα του, το χρόνο ετοιμασίας καθώς και για τις επικοινωνιακές δεξιότητές τους.
Ο ετήσιος διαγωνισμός Barista Competition της RFG είναι ένας καθιερωμένος θεσμός που στόχο έχει την ενίσχυση και αναβάθμιση του επαγγέλματος του barista, την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας στην ετοιμασία του καφέ και την ανάδειξη των καλύτερων και πιο καταρτισμένων barista.

Η επιτυχία του Ρόμαν και του Gloria Jeans Κύπρου είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της ποιότητας και του επαγγελματισμού που διακρίνουν τα Gloria Jeans στη χώρα μας, με στόχο την όσο το δυνατό πιο άρτια εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών μας.