ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Ανανεώστε άμεσα το δέρμα σας

Σταύρη Φράγκου


  • Με το πέρας του χρόνου, οι αποθήκες του κολλαγόνου εξαντλούνται, το δέρμα αρχίζει να χάνει την πυκνότητά του, σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει.

    Με το πέρας του χρόνου, οι αποθήκες του κολλαγόνου εξαντλούνται, το δέρμα αρχίζει να χάνει την πυκνότητά του, σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει.

Με το πέρας του χρόνου, οι αποθήκες του κολλαγόνου εξαντλούνται, το δέρμα αρχίζει να χάνει την πυκνότητά του, σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει.

Διεγείροντας το δερματικό ιστό και τα κύτταρα (ινοβλάστες), που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, η θεραπεία Endermolift™ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το γερασμένο δέρμα. Το Endermolift™ ή αλλιώς "η μηχανική διέγερση κολλαγόνου" είναι μία 100% φυσική διαδικασία ανανέωσης του προσώπου που έχει σαν βάση το λεμφικό μασάζ.
Ενδείξεις λεμφικού μασάζ προσώπου – lpg endermolift
ρυτίδες κ χαλάρωση προσώπου, λαιμού
περιοθφαλμικές ρυτίδες
προγούλι
Βλεφαρόπτωση
λεμφοίφημα, μαύροι κύκλοι ή οιδήματα στα μάτια

Πόση ώρα διαρκεί το λεμφικό μασάζ προσώπου;
Η διάρκεια της συνεδρίας του λεμφικού μασάζ προσώπου ποικίλλει από 20 λεπτά έως και μία ώρα

Είναι επώδυνη η θεραπεία του λεμφικού μασάζ προσώπου;

Η θεραπεία του λεμφικού μασάζ προσώπου είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη. Οι ασθενείς έχουν την αίσθηση ενός χαλαρωτικού μασάζ στο πρόσωπο

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 συνεδρίες, ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή. Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα του λεμφικού μασάζ προσώπου είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία. Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας .

 


Tags: πλαστικός, ομορφιά, γυναίκα, δέρμα, κολλαγόνο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)