ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ένα wardrobe makeover αξίας €200 από τη φθινοπωρινή συλλογή του Gap

Γαβριέλα Αγησιλάου


 • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

  Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Η Έλενα Κοντού, από τη Λευκωσία κέρδισε ένα wardrobe makeover αξίας €200 από τη φθινοπωρινή συλλογή του Gap!

Κέρδισε ένα wardrobe makeover αξίας €200 από τη φθινοπωρινή συλλογή του Gap!

Καθώς, η θερμοκρασία πέφτει σταδιακά, η ανάγκη να ανανεώσουμε τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα γίνεται όλο και πιο επιτακτική! 

Το Gap καλωσορίζει τον κρύο φθινοπωρινό καιρό χαρίζοντας σε μια τυχερή ένα  wardrobe makeover αξίας €200 από τη φθινοπωρινή συλλογή του Gap, μια προσωπική υπηρεσία styling και αγορών από το στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη και  μια φωτογράφιση σε επόμενο τεύχος του Beautiful People!  

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε κλικ εδώ

Η φθινοπωρινή συλλογή του Gap εμπνέεται από τα 70ς, όπου το denim πρωταγωνιστεί σε ποικιλία αποχρώσεων και fit. Η συλλογή περιλαμβάνει το Resolution True Skinny, το Resolution Slim Straight και το Girlfriend Jeans, σε σκούρα ξεβαμμένα υφάσματα και νέους χρωματισμούς.  Τα τζιν συνδυάζονται τέλεια με πουκάμισα, ελαφριά πουλόβερ και σακάκια για ζεστά, casual looks.  Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το 1969 denim, που κυριαρχεί τόσο σε παντελόνια όσο και σε πουκάμισα, σακάκια και φορέματα, προκαλώντας σε να ακολουθήσεις την τάση του total denim look.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Όροι διαγωνισμού

 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, κάτοικος Κύπρου, άνω των 18 ετών.
 • Ο διαγωνισμός ισχύει έως τις 30/10/2015 (12:00μμ).
 • Η ανάδειξη του νικητή/τρίας και των δύο επιλαχόντων θα πραγματοποιηθεί μέσω κλήρωσης, στις 30/10/2015 (13:00μμ) στα γραφεία του ομίλου Ειδικών Εκδόσεων επί της (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 2411 Έγκωμη, Λευκωσία), ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).
 • Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σχετικού προσωπικού μηνύματος, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Τη θέση του εν λόγω νικητή/νικήτριας θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών.
 • O Όμιλος Ειδικών Εκδόσεων και η εταιρεία Margia Holdings Limited (Gap) έχουν το δικαίωμα να μεταβάλουν τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσουν το διαγωνισμό καθώς και το δικαίωμα να ακυρώσουν συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.
 • Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του.
 • Για τον τρόπο παραλαβής – αποδοχής του  δώρου (δωροκουπόνι αξίας 200€) ο  νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς.
 • To δωροκουπόνι αξίας €200 μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά στο κατάστημα Gap στο MyMall στη Λεμεσό, μέχρι τις 10/11/2015. Η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης στο κατάστημα θα διευθετηθεί σε συνεννόηση με το περιοδικό.
 • Ο/η νικητής/τρια θα φωτογραφηθεί στο κατάστημα με τα ρούχα που επέλεξε. Η φωτογράφιση θα δημοσιευτεί σε επόμενο τεύχος του Beautiful People και σε οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου (δωροκουπόνι αξίας 200€),  είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του/της νικητή/τρίας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας και δεν ισχύει σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Tags: διαγωνισμός, Gap, συλλογή, άποψη, στύλ, διαγωνισμός, μόδα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ