ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mission Perfection Serum Clarins: Κέρδισε ένα από τους τρεις ορούς

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

    Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Αναζητάς ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο είναι ικανό να διορθώνει τις μαύρες κηλίδες, να προσφέρει ομοιόμορφο τόνο δέρματος και υγιή λάμψη; Αν ναι, τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στη μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη της Clarins, και το Mission Perfection Serum.

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ και ίσως να είσαι εσύ μια από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν το Mission Perfection Serum της Clarins και θα πουν αντίο σε μαύρες κηλίδες, δυσχρωμίες, σημάδια ακμής, θαμπή επιδερμίδα και κοκκινίλες.
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Πρωτοποριακός ορός
Αποτέλεσμα μιας σημαντικής επιστημονικής ανακάλυψης, αυτός ο πρωτοποριακός ορός που είναι σχεδιασμένος για όλες τις γυναίκες βοηθά στην μάχη κατά των δυσχρωμιών και αποκαθιστά ένα όμορφο, φωτεινό δέρμα, χωρίς να αλλοιώνει τον φυσικό τόνο του δέρματος.

Η Clarins έχει κάνει μια καινοτόμα ανακάλυψη που αφορά το μήνυμα που στέλλουν τα κύτταρα στην διαδικασία χρωματισμού. Κάτω από επιθέσεις όπως οι ακτίνες UV και φλεγμονή στέλλονται τα «λάθος» μηνύματα που προκαλούν τις διαταραχές στον χρωματικό τόνο.

Αυτή η νέα ανακάλυψη αποτελεί την βάση μιας εντελώς νέας λύσης για την διόρθωση των μαύρων κηλίδων: ένας ορός που η φόρμουλά του είναι ικανή να αποκαταστήσει το "σωστό" μήνυμα έτσι ώστε να διασφαλίσει ένα τέλεια ομοιόμορφο, φωτεινό δέρμα και να αποκαλύψει όλη την ομορφιά του φυσικού τόνου της επιδερμίδας.

Αυτό το λεπτό, αναζωογονητικό γαλάκτωμα με διορθωτική δράση, άμεσα απαλύνει το δέρμα και αφήνει πίσω του ένα πέπλο από φώς που ενισχύει την ομορφιά. Το κοραλλί χρώμα προσαρμόζεται τέλεια σε όλους τους χρωματικούς τόνους, από το πιο ανοικτό στο πιο σκούρο.

Αποστολή εξετελέσθη!
Το δέρμα είναι φωτεινό και ομοιόμορφο ξανά. Ο φυσικός τόνος του δέρματός σας τηρείται και η ομορφιά του ενισχύεται.


Tags: Mission Perfection Serum Clarins, οροί, ομορφιά, γυναίκα, άποψη, διαγωνισμός, κλήρωση, τυχερές, νέα, must.com.cy

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ