ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών MARLIES MOLLER


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας αποκλειστικής σειράς προϊόντων μαλλιών Marlies Moller που αποτελεί παράλληλα και μία καινοτόμο εισαγωγή προϊόντων της νέας κατηγορίας Hair Line για καταστήματα Beauty Line. Η Marlies Moller, είναι μία γερμανική μάρκα που υπόσχεται επαγγελματική περιποίηση και στυλ σε κάθε τύπου μαλλιών ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Η ιστορία της Marlies Moller χρονολογείται από το 1962 όταν και άνοιξε το πρώτο κομμωτήριο στο Αμβούργο η κα Moller. Στόχος της ήταν όχι μόνο να παρέχει περιποίηση μαλλιών σε κάθε πελάτισσα, αλλά και να την κάνει να νιώθει ξεχωριστή μιας και λάμβανε τις κατάλληλες συμβουλές για φροντίδα και φορμάρισμα των μαλλιών της για το σπίτι. Τα πρώτα προϊόντα ιδιωτικής μάρκας Marlies Moller εισήχθησαν στην αγορά το 1988 προκαλώντας επανάσταση στο χώρο της κομμωτικής. Εκτός από προϊόντα styling, καθαρισμού, περιποίησης και βαθιάς ενυδάτωσης από το 1996 προστέθηκαν και χειροποίητες βούρτσες που παράγονται στην Ιταλία και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Με τα Marlies Moller ο καθένας μπορεί να γίνει καλλιτέχνης και να δημιουργήσει το δικό τους ύφος φροντίζοντας συγχρόνως τα μαλλιά του ώστε να φαίνονται πάντα υγιή και υπέροχα. Όλη η «τεχνογνωσία» μπορεί να βρίσκεται πλέον και στο σπίτι σας. Τα Marlies Moller ήρθαν για να σας εντάξουν στον κόσμο της πολυτέλειας, της τελειότητας και της επαγγελματικής ολοκληρωμένης φροντίδας μαλλιών.

Αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Beauty Line.
Λευκωσία: Αρχ. Μακαρίου 10 Γ, Υπεραγορά Άλφα Μέγα Έγκωμης, Σταυρού 58
Λεμεσός: Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 193, Κολωνακίου 25
Λάρνακα: Στρατηγού Τιμάγια 15


Tags: MARLIES MOLLER, ομορφιά, hair, beauty, Beauty Line