ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Εξαφανίστε τις ατέλειες με συνδυαστικές θεραπείες

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί την δύναμη των συνδυαστικών θεραπειών!

    Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί την δύναμη των συνδυαστικών θεραπειών!

Η Πλαστική Χειρουργική ολοένα και βελτιώνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της γήρανσης και των αποτελεσμάτων της στο σώμα και στο πρόσωπο.

Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί την δύναμη των συνδυαστικών θεραπειών, οι οποίες είναι πιο αποτελεσματικές για να έχουμε ένα πιο νεανικό πρόσωπο με το μη-επεμβατικό Liquid Facelift.

Αρχικά τι πιστεύατε ότι προκαλεί τη γήρανση του προσώπου;
Η αρχική αντίληψη ήταν εντελώς μονοδιάστατη και επίπεδη. Πιστεύαμε ότι η κύρια αιτία στα σημάδια της γήρανσης ήταν η χαλάρωση και η πτώση των ιστών λόγω του αμείλικτου νόμου της βαρύτητας. Όλες οι χειρουργικές μέθοδοι που είχαν αναπτυχθεί αντιτάσσονται σ’αυτή την πτωτική τάση μονοδιάστατα. Ποτέ δε είχαν αναλυθεί σε βάθος τα κύρια αίτια της χαλάρωσης των ιστών και η εικόνα ενός κουρασμένου γερασμένου προσώπου.

Ενώ τελικά που οφείλετε η γήρανση;
Στην μεταφορά αυτής της αλλαγής στο πρόσωπο η οποία γίνεται ταυτόχρονα στο δέρμα και στους επικείμενους ιστούς. Ειδικότερα η γήρανση του δέρματος του προσώπου είναι αποτελέσματα συνδυασμού παραγόντων.

Ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες;
1. Η καθυστέρηση στο ρυθμό παραγωγής κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη σφρηγιλότητα του δέρματος.
2. Η καθυστέρηση στην παραγωγή ελαστίνης η οποία ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την τονικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
3. Ο λιπώδης ιστός ατροφεί, το υποδόριο λίπος επενδύει το μυοσκελετικό ιστό γεμίζοντας το πρόσωπο).
4. Το δέρμα αφυδατώνεται.
5. Γίνεται πολύ αργή ανανέωση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.
6. Επίσης η χαλάρωση των συνδετικών ιστών που συγκρατούν σωστά τη συνέχεια του δέρματος με τους υποκείμενους οστικούς και μυϊκούς σχηματισμούς (true and false retaining ligaments- of the skin).

Αυτούς τους έξι παράγοντες δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε με το Face Lift;
Η χειρουργική αντιμετώπιση του χειρουργικού Face lift αντιμετωπίζει μόνο του,  ένα από τους έξι βασικούς παράγοντες γήρανσης του προσώπου, αυτού της χαλάρωσης των συνδετικών ιστών, οι υπόλοιποι παραμένουν έξω από το στόχο της χειρουργικής πρακτικής.

Τι μας προτείνετε έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ολικά;
Η καινούργια αντίληψη στην Πλαστική Χειρουργική είναι η τρισδιάστατη διόρθωση του γερασμένου προσώπου με ταυτόχρονη έλξη και ανάρτηση και αναπλήρωση όλων των υπόλοιπων αναγκών για ένα ανανεωμένο δέρμα.
Αυτός είναι ο στόχος που το «Liquid Face Lift» με τη Μεσοθεραπεία και έγχυση Υαλουρονικού οξέος, αναπλήρωση του όγκου του προσώπου με έγχυση λίπους, Radiesse, Sculptra, PRP βλαστοκύτταρα, laser, reconstructive Aquamid, Laser για ενεργοποίηση των ινοβλαστών προς την κατεύθυνση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και Μesobotοx για άμεση αφαίρεση ρυτίδων από περιοχές όπου η χειρουργική μας παρέμβαση δεν ασχολήθηκε.

Μπορούν αυτά τα δύο να συνδυαστούν, Face Lift με Liquid Face Lift;
Φυσικά μπορούν να συνδυαστούν! Ο  συνδυασμός ενός χειρουργικού Face Lift με Liquid Face Lift δίνει ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα λόγω της αντικειμενικής και επιμέρους αντιμετώπισης των αλλαγών που υφίσταται το πρόσωπο και πάντοτε σε τρισδιάστατη μορφή.

Ο Πλαστικός Χειρουργός στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει όλα τα "θέλω" του ασθενούς θα χρειαστεί να επιστρατεύσει αρκετές τεχνικές και μεθόδους για να το επιτύχει και ο ασθενής από τη μεριά του θα πρέπει να είναι θετικός αποδέχτης της γνώσης αυτής για να αποκτήσει αυτό για το οποίο αναζήτησε τη συμβουλή του Πλαστικού Χειρουργού.


Δρ. Ιωαννίδης Ανδρέας
Tηλ επικοινωνίας: 22335002
Facebook: ADVANCEDAESTHETICSGR
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής  Advanced Aesthetics


Tags: ατέλειες, συνδυαστικές θεραπείες, ομορφιά, πλαστικός, εύκολα, απλά, πρόσωπο, λύσεις, νεότητα, ρυτίδες, καινοτομίες, πλαστική χειρουργική, Δρ. Ανδρέας Ιωαννδης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)