ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Τι ζητούν οι γυναίκες από τον πλαστικό χειρουργό…

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η καλοκαιρινή περίοδος οδηγεί σε αύξηση επεμβάσεων βελτίωσης σώματος

    Η καλοκαιρινή περίοδος οδηγεί σε αύξηση επεμβάσεων βελτίωσης σώματος

…λίγο πριν το καλοκαίρι;

Η καλοκαιρινή περίοδος οδηγεί σε αύξηση επεμβάσεων βελτίωσης σώματος....

Με το καλοκαίρι πλέον να βρίσκεται προ των πυλών και με την άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και βάση της αλλαγή του ενδυματολογικού μας κώδικα τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για χειρουργικές παρεμβάσεις βελτίωσης σώματος, ενώ σε επεμβάσεις προσώπου δείχνουν σαφή μείωση σε προτίμηση.

Ποιες πλαστικές επεμβάσεις έχουν την τιμιτική τους την περίοδο αυτή;

Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης  - Πλαστικός Χειρούργος μας αποκαλύπτει τι ζητούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες….αυτή την περίοδο η οποία θεωρείται η καταλληλότερη για να αναρρώσεις πριν το καλοκαίρι…

Οι πιο δημοφιλείς παρεμβάσεις τόσο σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες είναι η λιποαναρρόφηση σε όλες τις μορφές -smartlipo, liposuction, ultrasound lipolysis- όπου παρεμβαίνουμε στη βελτίωση της σωματικής εικόνας και στη γρήγορη αφαίρεση του τοπικού πάχους που δεν δείχνει σημάδια να μας εγκαταλείψει με τίποτα.

Κατά κύριο λόγο οι άνδρες ενδιαφέρονται για λιποαφαίρεση από την κοιλιά, στομάχι και πλαϊνά.  Ενώ οι γυναίκες από τις περιοχές ψωμάκια, μηρούς, γλουτούς και κοιλιά.

Άλλες δημοφιλείς παρεμβάσεις για τους άνδρες είναι η αντιμετώπιση της γυναικομαστίας αλλά και η διαμόρφωση πιο γυμνασμένου θώρακα και κοιλιακών τοιχωμάτων ( six packs).

Οι γυναίκες από την άλλη θεωρούν ότι πολύ σημαντικό ρόλο για την εμφάνιση τους είναι το στήθος έτσι ώστε η αυξητική μαστού ή ο συνδυασμός αυξητικής και ανόρθωσης μαστού αποτελούν την δεύτερη σε σειρά συχνότερη παρέμβαση τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά την πρώτη σε όλες τις παρεμβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δεδομένου του γεγονότος ότι όλες οι παρεμβάσεις χρειάζονται μια περίοδο ανάρρωσης, εάν κάποιοι σκοπεύουν να εκμεταλλευθούν το καλό αποτέλεσμα για το καλοκαίρι που έρχεται θα πρέπει να προγραμματιστούν ανάλογα, έτσι ώστε Ιούλιο και Αύγουστο που είναι οι μήνες των καλοκαιρινών διακοπών να τους βρει σε πλήρη αποθεραπεία και στην αποκορύφωση του καλού αισθητικού αποτελέσματος


Tags: πλαστικός, χειρούργος, καλοκαίρι, γυναίκες, δημοφιλείς, πλαστικές, αύξηση, βελτίωση, σώμα, πρόσωπο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)