ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Naomi Watts το νέο πρόσωπο της L' Oreal

Σταύρη Φράγκου


  • Εντυπωσιακή στην νέα καμπάνια της L' Oreal.

    Εντυπωσιακή στην νέα καμπάνια της L' Oreal.

Η σαρανταεξάχρονη ηθοποιός Naomi Watts, γνωστή για τους ρόλους της στο King Kong και Impossible παίρνει σειρά ως το νέο πρόσωπο της L' Oréal Paris μετά από τις Χολιγουντιανές πρέσβειρες, Penelope Cruz, Blake Lively, Eva Longoria, Jane Fonda και Julianne Moore.

« Είμαστε στο Παρίσι για να ανακοινώσουμε επίσημα την προσθήκη της Naomi Watts στην οικογένεια της L'Oréal Paris!» έγραψε η L' Oréal Paris στον επίσημο λογαριασμό της Instagram κατά την διάρκεια  της νύχτας .

Η Naomi Watts είναι το σύμβολο της γνήσιας και λαμπερής ομορφιάς,  λέει ο πρόεδρος της εταιρείας Cyril Chapuy.  « Η φαινομενικά εύθραυστη εξωτερική της όψη έρχεται σε αντίθεση με την άγρια αποφασιστικότητα που έχει οδηγήσει την καριέρα της στα ύψη. »
Μια γυναίκα με διαχρονική ομορφιά και γοητεία, απαιτητική και χαρισματική ενσαρκώνει τα ιδανικά της γνωστής γαλλικής εταιρείας.
Την τέλεια επιλογή την καθιστά η διαχρονική ομορφιά της για να δοκιμάσει και να εγκρίνει πρώτη την απόλυτη καινοτομία περιποίησης του δέρματος, την Revitalift Filler."
Η Naomi δήλωσε "Με τιμά αυτή η συνεργασία με τη L'Oreal, είναι το brand που χρόνια λέει στις γυναίκες πως "το αξίζουν". Αυτό δεν είναι σλόγκαν. Είναι ένα θετικό μήνυμα. Η L'Oreal δεν αποτελείται μόνο τα θρυλικά της προϊόντα. Προωθεί την αυτοπεποίθηση και επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να δίνει αξία στον εαυτό της ανεξαρτήτου ηλικίας, παρελθόντος και εθνικότητας." 


Tags: L' Oreal, Naomi Watts, new, campaign, γυναίκα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)