ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε την επανορθωτική μάσκα ύπνου Άγριο τριαντάφυλλο, ΚΟΡΡΕΣ

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Διαγωνισμός: Επανορθωτική μάσκα ύπνου Άγριο τριαντάφυλλο, ΚΟΡΡΕΣ

    Διαγωνισμός: Επανορθωτική μάσκα ύπνου Άγριο τριαντάφυλλο, ΚΟΡΡΕΣ

Οι νικήτριες του Διαγωνισμού είναι οι:

  • Ανδρέου Σαββίκη
  • Άντρια Χατζούλη
  • Ελένη Παναή
  • Μάρια Πανάου
  • Θέκλα Σπανούδη

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και διεκδικήστε την επανορθωτική μάσκα ύπνου, από την ΚΟΡΡΕΣ με κύριο συστατικό το Άγριο τριαντάφυλλο.  Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και θα κληρωθούν 5 τυχερές. 

Η διαδικασία ανάπλασης της υφής της επιδερμίδας ξεκινάει από την κιόλας πρώτη νύχτα. Μία διαφορετική προσέγγιση στη βραδινή περιποίηση, που ξεπερνά τις ιδιότητες της απλής μάσκας ή κρέμας νύχτας.

Η Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου αξιοποιεί το διάστημα του 24ώρου οπότε το δέρμα βρίσκεται σε κατάσταση επανόρθωσης, ενώ παρουσιάζει μέγιστη δυνατότητα απορρόφησης των συστατικών. Προσφέρει ενισχυμένη δράση σε πολλαπλά επίπεδα, χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού παράγοντα λάμψης, του Άγριου Τριαντάφυλλου, και της σταθερής μορφής Bιταμίνης C, ενδυναμώνοντας τη φυσική νυχτερινή διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

Η επιδερμίδα «επαναφορτίζεται» κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκτώντας καθημερινά ολοένα και πιο ομοιόμορφο τόνο, ενώ μειώνεται η ένταση και το χρώμα των κηλίδων, απαλύνονται οι ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνεται το επίπεδο ενυδάτωσης και η ποιότητα του δέρματος. Το τελικό αποτέλεσμα του προσώπου που εκπέμπει υγιή λάμψη, είναι ορατό σε μόλις 2 εβδομάδες.

Η Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου με Άγριο Τριαντάφυλλο μεταφέρει τα στοιχεία ενός καταγεγραμμένου success story στη «δύσκολη» αγορά της Αμερικής, όπου και κυκλοφόρησε το 2012.

Έχοντας εγκαινιάσει μία νέα προϊοντική κατηγορία σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον ομορφιάς, αναδείχθηκε σε κορυφαίο σε πωλήσεις προϊόν ΚΟΡΡΕΣ στο δίκτυο της Sephora Αμερικής, επιτυγχάνοντας πωλήσεις αξίας $1,4εκ.

Η εξαιρετική πορεία που διένυσε, όρισε συνολικά την τροχιά ανάπτυξης της κατηγορίας προσώπου στο συγκεκριμένο δίκτυο, έχοντας πλέον αποκτήσει φανατικό κοινό.

 


Tags: επανορθωτική, μάσκα ύπνου, Άγριο τριαντάφυλλο, ΚΟΡΡΕΣ, ομορφιά, διαγωνισμός

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ