ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε το νέο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

    Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

Οι νικήτριες του διαγωνισμού που κέρδισαν το ολοκαίνουριο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush είναι οι :

Μαρίζα Ευθυμίου, Λεμεσός

Γαλάτεια Τσέλεπου, Πάφος

Άντρεα Σολωμονίδου, Λευκωσία

Πατήστε εδώ απαντήστε σε μια εύκολη ερώτηση και κερδίστε το ολοκαίνουριο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Θα κληρωθούν 3 τυχερές ενώ παράλληλα θα απολαύσουν και μια περιποίηση με προϊόντα Clinique.

Ο Σύμβουλος Δερματολόγος της Clinique Dr. David Orentreich, βλέπει τα αποτελέσματα της σύγχρονης ζωής σε όλα τα δέρματα, όλων των ηλικιών, όλων των εθνικοτήτων.

Οι παρατηρήσεις του μας λένε:
«Όταν το δέρμα και οι πόροι είναι καθαροί, θα ακολουθήσει υγιής επιδερμίδα.. Το πλύσιμο της επιδερμίδας με τα χέρια, το νερό & το σαπούνι δεν είναι αρκετό από μόνο του, για τη σημερινή βρωμιά και ρύπανση, ακόμη και αν δεν ζει κάποιος σε μεγαλούπολη».

Ηχητική κίνηση για καθαρούς (πεντακάθαρους) πόρους: Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, έχει πιο απαλή υφή, είναι πιο λαμπερή και οι ενυδατικές κρέμες, απλά βυθίζονται μέσα στην επιδερμίδα

Ένα μικρό θαύμα ήπιας ηχητικής κίνησης (sonic motion), που καθαρίζει βαθιά και αποτελεσματικά τους πόρους δημιουργημένο από τον Dr. David Orentreich, κατασκευασμένο με ελβετική τεχνολογία. Μέσα σε 60-δευτερολέπτα, το δέρμα απελευθερώνεται από τις ακαθαρσίες και τους ρύπους της ημέρας.

Ηχητική κίνηση για καθαρούς (πεντακάθαρους) πόρους: Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, έχει πιο απαλή υφή, είναι πιο λαμπερή και οι ενυδατικές κρέμες, απλά βυθίζονται μέσα στην επιδερμίδα.

Η κίνηση είναι άμεση, χιλιάδες δονήσεις το λεπτό, με τη δράση της βούρτσας που αποτελείται από χιλιάδες ατομικές τρίχες. Η δράση της είναι τόσο απαλή που θα αναρωτηθείτε, αν αγγίζει καν το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, ένας κόσμος από ακαθαρσίες και ρύπους θα απομακρυνθούν από την επιδερμίδα σας. Ακόμα και μετά από μία χρήση, η επιδερμίδα είναι απαλή. Οι πόροι έχουν καθαρίσει βαθιά. Η επιδερμίδα λάμπει.

Η υπέροχη επιδερμίδα γίνεται ακόμα καλύτερη: To facial των 60-δευτερολέπτων από τη Clinique

  • Στα Μάγουλα: Μασάζ με ελαφριά κυκλική κίνηση χρησιμοποιώντας τις λευκές τρίχες.
  • Σημείο-Τ: Χρησιμοποιώντας τις πράσινες τρίχες, προχωρήστε στις καμπύλες της μύτης και το σημείο-Τ με κίνηση από πάνω προς τα κάτω.
  • Περίγραμμα Σαγονιού: Χρησιμοποιήστε τη γωνία της βούρτσας με κλίση.
  • Περίγραμμα Σαγονιού: Χρησιμοποιήστε τη γωνία της βούρτσας με κλίση.

Είναι αδιάβροχο, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε «τραγουδώντας» στο ντους. Είναι φορητό και μεταφέρεται εύκολα. Η μπαταρία διαρκεί έως και 3 ώρες.

Προσθέστε το Sonic Cleansing στο Σύστημα Περιποίησης της επιδερμίδας 3-Step και υπέροχα πράγματα θα συμβούν:
1.Αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών και του προσώπου κανονικά.
2. Βρέξτε τη βούρτσα και επαλείψτε το κατάλληλο σαπούνι για τον τύπο της επιδερμίδας σας απευθείας πάνω στη βούρτσα.
3. Ξεκινήστε τη χρήση για 30 δευτερόλεπτα μία φορά την ημέρα και σταδιακά αυξήστε την έως 60 δευτερόλεπτα. Με το χρόνο μπορεί να νιώθετε άνετα με 1 λεπτό, δύο φορές την ημέρα.
Αφήστε το δέρμα σας να αποφασίσει.
Είναι σαν γυμναστική για το δέρμα: με τον καιρό αυξάνετε την ένταση.


Tags: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush, διαγωνισμός, ομορφιά, κερδίστε

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ