ΟΜΟΡΦΙΑ

Angel eau Sucree: Ένα ταξίδι ικανοποίησης μόλις ξεκίνησε

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Angel eau Sucree

    Angel eau Sucree

«Πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα στενά συνδεδεμένο με τις παιδικές αναμνήσεις και την τρυφερότητα. Ήθελα να δημιουργήσω μια εξαιρετική αισθησιακή επαφή με αυτό το άρωμα, έτσι ώστε το άτομο που αγαπάς να μυρίζει αρκετά καλά που να θέλεις να τον φάς….. »
Thierry Mugler

Απίστευτα Ακαταμάχητο: Το Eau Sucree είναι μια νόστιμη νέα ερμηνεία του Angel. Ένας συνδυασμός φρεσκάδας και αγγελικών απολαύσεων. Τα συστατικά του  προκαλούν αντίθετες επιδράσεις με μια αφθονία των αισθήσεων της γεύσης που αντηχούν το ένα το άλλο: ζεστό και κρύο, γλυκό και πικάντικο, φρέσκο και αισθησιακό. Επειδή με την εφαρμογή αρώματος μπορεί να σου ανοίξει η όρεξη, το Eau Sucree μας παίρνει σ’ένα ταξίδι ικανοποίησης και καλοφαγίας, βασισμένο σε τρεις νόστιμες συμφωνίες.

- Πικάντικη απόλαυση από σορπέ κόκκινων μούρων. Η αφρώδης, γλυκύτατη γεύση ενός γευστικού σορπέ από ζουμερά, ώριμα κόκκινα μούρα σκανδαλίζει τις αισθήσεις.

- Γλυκιά απόλαυση από καραμελωμένη μαρέγγα. Ένα ελαφρύ σαν τον αέρα, τραγανό, απολαυστικό κέρασμα. Μια πρόσκληση για να ενδώσεις στον εξαίσιο πειρασμό αυτής της καραμελωμένης συμφωνίας από μαρέγκα.

- Αισθησιακή απόλαυση από πατσουλί και βανίλια. Η ανάμνηση μιας γκλάμουρους, γοητευτικής και αποπλανητικής θηλυκότητας, ‘η ουσία της γυναίκας’ σύμφωνα με τον Thierry Mugler. Αυτή η αισθησιακή, ανατολίτικη συμφωνία χαρακτηρίζει το μονοπάτι του Angel, συνδυάζοντας το ξυλώδη μεγαλείο του πατσουλί με την απαλότητα της βανίλιας.


 


Tags: Angel eau Sucree, ομορφιά, γυναίκα, άρωμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)