ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Υπόθεση Λιγνάδη: Ύποπτος για έναν ακόμη βιασμό ανηλίκου

Τέταρτη κατα σειρά κατηγορία.

newsroom must

Για συστηματική δράση του Δημήτρη Λιγνάδη με σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων και νέων ατόμων από το 1984, δηλαδή για πάνω από τριάντα χρόνια, κάνουν λόγο οι δικαστές σε ένα βούλευμα-καταπέλτη για τον προφυλακισμένο στις φυλακές Τρίπολης σκηνοθέτη.

Αντιμέτωπος με μία ακόμη κακουργηματική πράξη που αφορά βιασμό ανήλικου αγοριού, την τέταρτη κατά σειρά, βρίσκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται για βιασμό κατά συρροή από τον περασμένο Φεβρουάριο, στις φυλακές της Τρίπολης, καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις για βιασμό ενός 24χρονου -σήμερα- άνδρα.

Ο καταγγέλλων εμφανίστηκε αυτοβούλως τον περασμένο Μάρτιο ενώπιον της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη δύο φορές, πριν από 7 χρόνια.

Να θυμίσουμε πως ένας νεαρός Κύπριος υποστηρίξε δημόσια πως και αυτός υπήρξε θύμα του κ. Λιγνάδη το 2013, όταν ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο νησί για μια θεατρική παράσταση την οποία σκηνοθετούσε. Ο νεαρός ήταν τότε 15 ετών.

Όπως είπε στον Πέτρο Κουσουλό, δεν ξεπέρασε ποτέ την τραυματική εμπειρία του: σήμερα βιώνει βαριές κρίσεις πανικού, ενώ οι γονείς του δε γνωρίζουν όσα έχει περάσει.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση