ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Υπόθεση Λιγνάδη: Τα μηνύματα του 23χρονου Κύπριου μετά την κατάθεση

Σοκάρουν οι δηλώσεις του.

newsroom must

Την πρόθεσή του να καταθέσει έκανε πράξη ο 23χρονος Κύπριος που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Ο 23χρονος, την Τρίτη (6/4) μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και κατέθεσε τα όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε στα χέρια του 'Ελληνα σκηνοθέτη. Η κατάθεσή του αναμένεται να μεταβιβαστεί στο ειδικό κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας, που εξετάζει τέτοιου είδους υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι καταθέσεις και μαρτυρίες αναμένεται να κληθούν να δώσουν πρόσωπα από τον ΘΟΚ, αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον του 23χρονου.

Θυμίζουμε ότι τα όσα βίωσε ο 23χρονος, έγιναν γνωστά μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» κι τώρα μέσω της ίδια εκπομπής έχουμε τις νέες δηλώσεις του μετά από την κατάθεση του εναντίον του Λιγνάδη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε στην εκπομπή το συγκλονιστικό μήνυμα που του έστειλε ο 23χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου και κατέθεσε όλα όσα έζησε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

"Ξέρετε είναι πολύ ψυχοφθόρα η διαδικασία να πηγαίνεις στο τμήμα 4-5 ώρες να εξιστορείς τραύματα που θα τα κουβαλάς μια ζωή. Και πρέπει να δείχνω καθημερινά ότι όλα είναι καλά στην οικογένεια μου που δεν ξέρει τίποτα... Θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι ψευδείς ειδήσεις στο κομμάτι του δικηγόρου. Δεν έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος με δικηγόρους και τα συναφή..." γράφει μεταξύ άλλων ο 23χρονος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση