ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Υπέρλαμπρη στον τελικό του DFY4 η Αριστοτέλους

Το λαμπερό Show χορού και τραγουδιού «DanSing for you 4», έπειτα από έντεκα εντυπωσιακά live ρίχνει απόψε αυλαία, ενισχύοντας οικονομικά το ταμείο της Europa Donna Κύπρου.

Η μεγάλη νύχτα λοιπόν έφτασε και μετά από έντεκα Κυριακές γεμάτες ανατροπές, ένταση, εκπλήξεις, δάκρυα συγκίνησης, χαράς και στεναχώριας το φιλανθρωπικό show του Mega κλείνει απόψε έναν ακόμα σημαντικό κύκλο.

Η αγωνία των φιναλίστ κορυφώνεται, η σκηνή γεμίζει και πάλι με τραγούδια και εντυπωσιακές χορογραφίες και οι ρακέτες των κριτών είναι έτοιμες να βαθμολογήσουν.

Σε λίγα μόνο λεπτά η Τζιώρτζια Παναγή και ο Σταύρος Κωνσταντίνου «θα διασταυρώνουν τα ξίφη» τους με τον Αλέξανδρο Παρίσση και την Μυρτώ Μελετίου δίνοντας μάχη για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κατηγορία τραγουδιού, ενώ ο Άλκης Χρίστου και η Άντρεα Νικολάου θα αντιμετωπίσουν χορεύοντας τους Ανδρέα Αχάνα και Αγγέλα Γεωργίου.

Ποιο θα είναι άραγε τελικά το ζευγάρι που θα αναδειχθεί νικητήριο σε κάθε κατηγορία σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις των τηλεθεατών και της κριτικής επιτροπής;

Guests stars απόψε θα είναι ο Χριστός Δάντης και οι περσινοί νικητές του «DanSing For You 3».

Το αποψινό outfit της οικοδέσποινας

Η αποψινή βραδιά του λαμπερού τελικού απαιτεί κάτι εξίσου εντυπωσιακό για αυτό τον λόγο η Χριστιάνα Αριστοτέλους εμπιστεύτηκε για ακόμη μια φορά μια από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες μόδας, που δεν είναι άλλη από την καταξιωμένη Κάλλια Μονογιού η οποία και σχεδίασε αποκλειστικά για το 12 live μία απαστράπτουσα δημιουργία!

Μερικές στιγμές λοιπόν, πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του «DanSing for you 4», ο φωτογραφικός φακός του must.com.cy τρύπωσε στο καμαρίνι της λαμπερής παρουσιάστριας με ένα και μόνο στόχο. Να σας αποκαλύψει τι θα φορέσει.

Η οικοδέσποινα του φιλανθρωπικού show χορού και τραγουδιού, αποφάσισε πως μετά τις maxi δημιουργίες, ήρθε η ώρα για κάτι super mini και άκρως εντυπωσιακό. Και πολύ καλά έκανε, αφού το glamorous bodycon mini φόρεμα σε άλγα γραμμή, αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Οι χρυσές λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τις αποκαλυπτικές διαφάνειες το κάνουν ακόμη πιο κομψό, αριστοκρατικό αλλά και σέξι!  

Τα περίτεχνα μαλλιά της επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο «χρυσοχέρης» Γιάννης Ηροδότου, ιδιοκτήτης του Mohawk Hair Studio, στην Λευκωσία. 

Το μακιγιάζ της απόψε το επιμελήθηκε η ίδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους γιατι η μακιγιέρ της και καλή της φίλη Ilona Garamvolgyi ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, κάτι που την εμπόδισε να παραστεί στον μεγάλο τελικό. 

Το προσεγμένο, αψεγάδιαστο και εντυπωσιακό μακιγιάζ αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ομορφιά της λαμπερής παρουσιάστριας.

Η αλήθεια είναι πως η Χριστιάνα είναι πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ!

Η αποψινή της εμφάνιση θα αποσπάσει τα καλύτερα και τα πιο κολακευτικά σχόλια από κάθε άλλη φορά!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X