ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Αυτό είναι το ποσό που ζητά η παρουσιάστρια για τη διατροφή των παιδιών τους

Το ποσό προκαλεί ζάλη

Στο δικαστήριο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, για να λύσουν τις διαφορές τους σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών τους. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ, καθώς δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών τους. Στην αρχή όλα κυλούσαν φυσιολογικά και ο Θοδωρής ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του. Όταν εμφανίστηκε η πανδημία, όμως, τα πράγματα ανατράπηκαν και ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις τις Σίσσυς, αφού τα έσοδα από τη δουλειά του μειώθηκαν σημαντικά. Έτσι προχώρησαν σε ένα ιδιωτικό σύμφωνο και μείωσαν το ποσό στις 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών μέσων, πριν γίνει το δικαστήριο ο Θοδωρής κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν «προκαταβολή» και «κίνηση καλής θέλησης» για τις οφειλές της διατροφής. Δυστυχώς το ζευγάρι κατέληξε τελικά στο δικαστήριο με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είχε χρήματα ωστόσο αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα και όπως υποστήριξε η ίδια αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

Στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης, ο Θοδωρής Μαραντίνης έδειξε τον εκνευρισμό του, αφού δεν είχε σκοπό να μην καταβάλει το ποσό για τα παιδιά του και ούτε ήθελε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το ακραίο σημείο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS