ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χατζηγιάννης: Συγκινεί σε ένα αφιέρωμα προς την Ελεάννα Βραχάλη και την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Η ανάρτησή του στο Instagram.

newsroom must

Με συγκινητικά λόγια, και μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αφιερώνει στην καλή του φίλη και πρώην συνεργάτιδα Ελεάνα Βραχάλη ένα «δυνατό» μήνυμα.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή στιχουργός, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην «Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας», ότι αντιμετωπίζει και ι ίδια την ασθένεια, που πλέον έχει γίνει ένα με την καθημερινότητά της, κάνοντας συνεργάτες και φίλους να ευαισθητοποιηθούν με το θέμα.

Ο Μιχάλης, είναι γνωστό ότι πάντα στέκεται κοντά σε φίλους του στις δυσκολίες τους στιγμές, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, αυτή τη φορά όμως ήθελε να περάσει το δικό του μήνυμα, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία απ’ τα παλιά, έγραψε στη λεζάντα «Ελεάνα μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία!
Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι. Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτοχέρα. Και εγώ "Αστέρι μου Φωτεινό" που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου. "Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…"Άλμπουμ "7"

2008 ΑΝΑΠΟΔΑ Σε φιλώ…Μ.Χ.».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση