ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χάρις Αλεξίου: ''Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου''

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε για πρώτη φορά η Χάρις Αλεξίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποκάλυψε την μάχη πυ είχε με τον καρκίνο και πως κατάφερε να τον νικήσει.

Το πρόβλημα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, εντοπίσθηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας. Ο καρκίνος ήταν σε πρώιμο στάδιο και ως εκ τούτου η κυρία Αλεξίου δε χρειάστηκε να υποστεί την ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών.

«Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, όταν έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού», εξομολογήθηκε η μεγάλη τραγουδίστρια και συνέχισε: «χρειαζόμαστε στήριξη και να αντιληφθούμε ότι η ζωή δεν σταματάει».«Με την ανακοίνωση της νόσου το σοκ είναι μεγάλο και κρατάει αρκετά. Βλέπεις τη ζωή σου από την αρχή και ερωτήματα του τύπου «Γιατί σε εμένα;» «Τι δεν έκανα καλά;» «Γιατί το επέτρεψα να συμβεί;» απασχολούν το μυαλό σου. Γινόμαστε εγωκεντρικές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ότι και άλλοι άνθρωποι νοσούν».

Η Χάρις Αλεξίου όπως αναφέρει το star μίλησε για τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία που βίωσε στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος στήριξης των ασθενών οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο, «Είσαι Γυναίκα, Είσαι Δύναμη», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS