ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ξανά κίτρινη προειδοποίηση

Αναλυτικά ο καιρός

Εκ νέου κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης. Συγκεκριμένα, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ την Τετάρτη (19/08) στις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά ο καιρός

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετική θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα νότια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νότια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στα ορεινά όμως και στο εσωτερικό θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νοτιοανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τα απογεύματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X