ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

X-Factor: Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Τίτλοι τέλους για τον διαγωνισμό τραγουδιού του X-Factor με τον τελικό και τον νικητή

Ο τελικός του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιου «X-Factor» είναι γεγονός από χθες το βράδυ με πανηγυρισμούς, εορταστικό κλίμα αλλά και αγωνία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. 

«Κονταροχτυπήθηκαν» για το μεγαλειώδες έπαθλο των 150.000 ευρώ και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την «Panik Records» οι, «Γίναμε» από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου. 

Ο μεγάλος τελικός είχε τα πάντα καθώς οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν σε νέα και σε πιο παλιά κομμάτια καθώς και σε ντουέτα με τους μέντορές τους. 

Εν τέλει, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα κερδίζοντας το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε διαγωνισμό ταλέντων και γενικότερα στην Ελληνική τηλεόραση και μαζί και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία «Panik Records». 

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και έλαβε το ποσό των 50.000 ευρώ ενώ την τρίτη θέση η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση